Thorne, Oscap 120, Oscap, 120 капсул

Код: 14100
Фото товару Thorne, Oscap 120, Oscap, 120 капсул
Фото складу Thorne, Oscap 120, Oscap, 120 капсул
Фото використання Thorne, Oscap 120, Oscap, 120 капсул
Основне фото товара Thorne, Oscap 120, Oscap, 120 капсул
1344 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 18.09.2024, без передоплати
Харчова добавка. Підтримка кісток. Не містить глютену. Хоча з віком кожна людина втрачає щільність кісткової тканини, певні групи ризику перебувають особливо в зоні ризику. Приблизно половина всіх жінок ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.19 кг

Thorne Oscap 120 капсул

Thorne, Oscap 120, Oscap, 120 капсул

Опис

Хоча з віком кожна людина втрачає щільність кісткової тканини, певні групи ризику перебувають особливо в зоні ризику. Приблизно половина всіх жінок у Сполучених Штатах старше 65 років повинні піклуватися про підтримку здоров’я кісток. Oscap від Thorne — комплексна добавка для підтримки кісток. Він містить малат дикальцію та малат димагнію (дві молекули кальцію або магнію, кожна з яких зв’язана з однією молекулою яблучної кислоти) для покращеного засвоєння та більшої концентрації цих важливих мінералів.

Достатнє споживання магнію сприяє зміцненню кісткової тканини шляхом оптимізації секреції паратгормону та сприяння активному транспорту кальцію до кісток. Оскап забезпечує вітамін D3, який полегшує засвоєння кальцію; бор, який сприяє метаболізму вітаміну D і естрогену в організмі; і вітаміни групи В для здорового метилювання, яке опосередковує рівень гомоцистеїну, відомого фактора ризику низької щільності кісток.

Дослідження показують, що підвищений рівень гомоцистеїну в крові може порушувати цілісність кісткової матриці. Таким чином, Oscap містить метилкобаламін (активна форма вітаміну B12), L-5-метилтетрагідрофолат (активна форма фолієвої кислоти) і піридоксаль 5'-фосфат (активна форма вітаміну B6), оскільки вони допомагають підтримувати вже нормальний рівень гомоцистеїну. Щоб забезпечити формулу здоров’я кісток, яку можуть використовувати люди, які приймають ліки, що розріджують кров, Оскап не містить вітаміну К.

З віком у жінок спостерігається загальна втрата кісткової маси порівняно з утворенням кісткової маси, тому жінкам слід піклуватися про збереження здоров’я кісток задовго до менопаузи. Оскільки деяка втрата кісткової маси під час менопаузи є неминучою, більше кісткової маси жінка накопичила раніше в житті, тим більша її пікова кісткова маса, коли вона починає старіти. Отже, втрата кісткової маси під час менопаузи матиме менший негативний вплив. Навіть жінки вікової групи 18-35 років повинні докладати зусиль, щоб досягти хорошого здоров’я кісток, тому що відсутність фізичної активності, низька маса тіла, розлади харчової поведінки та неправильне харчування в цьому віці можуть мати негативний вплив на здоров’я кісток у подальшому житті.

Групи особливого ризику втрати кісткової маси, окрім жінок, включають курців, осіб, які ведуть малорухливий спосіб життя, людей, які споживають надмірну кількість цукру, алкоголю чи кофеїну, людей з дрібною кісткою, європеоїдів, азіатів та пацієнтів, які протягом тривалого часу приймають стероїди або протисудомні препарати. часу.

Використання

Приймайте по 2 капсули двічі на день або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Гіпромелоза (отримана з целюлози) капсула, середньоланцюгова тригліцеридна олія.

Склад:
Розмір порції: дві капсули
Порцій в упаковці: 60
Дві капсули містять: %DV
Vitamin D (as Vitamin D3)(1,000 IU)25 мкг125%
Вітамін B6 (у вигляді піридоксаль-5'-фосфату)20 мг1176%
Фолат (100 мкг у вигляді L-5 метилтетрагідрофолату з L-5-метилтетрагідрофолієвої кислоти, солі глюкозаміну)166,6 мкг DFE42%
Вітамін В12 (у вигляді метилкобаламіну)50 мкг2083%
Кальцій (як DimaCal DiCalcium Malate)300 мг23%
Магній (як Albion DiMagnesium Malate)100 мг24%
Бор (як борорганічний комплекс гліцинату бору)3 мг
Денна норма (DV) не встановлена. У цьому продукті використовується метилтетрагідрофолієва кислота Gnosis SpA, сіль глюкозаміну (Quatrefolic). У цьому продукті використовується DimaCal DiCalcium Malate. У цьому продукті використовується DiMagnesium Malate від Albion. У цьому продукті використовується борорганічний комплекс гліцинату бору Albion.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)