Solgar, No-Flush Niacin 500 mg, Ніацин 500 мг, 100 капсул

Код: 16285
Основне фото товара Solgar, No-Flush Niacin 500 mg, Ніацин 500 мг, 100 капсул
(4.9)
Інозитолу гексанікотинат. Підтримка нервової системи. Підтримує енергетичний обмін. глютен. Без пшениці та молочних продуктів. Підходить для веганів. К-Парве. Харчова добавка. Ніацин/вітамін B3 є водорозчинним вітаміном і входить до складу комплексу B. Він необхідний для ще...
Вага: 0.38 кг

Solgar Ніацин 500 мг 100 капсул

Solgar, No-Flush Niacin 500 mg, Ніацин 500 мг, 100 капсул

Опис

Ніацин/вітамін B3 є водорозчинним вітаміном і входить до складу комплексу B. Він необхідний для метаболізму вуглеводів і білка в енергію. Ніацин підтримує здоров'я нервової системи. Унікальний зв’язаний з інозитом ніацин у цій формулі забезпечує м’яку доставку ніацину в організм без промивання.

Рекомендоване використання

Як дієтичну добавку для дорослих приймайте одну (1) овочеву капсулу до двох разів на день, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

Рослинна целюлоза, діоксид кремнію, рослинний стеарат магнію.

Не містить: глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів і барвників.

Попередження

Примітка: більшість людей не повинні відчувати почервоніння під час використання цього продукту. Однак у деяких чутливих осіб може спостерігатися тимчасове почервоніння шкіри (відчуття жару та почервоніння шкіри), печіння, свербіж або висипання, спричинені збільшенням кровотоку біля шкіри. Не приймати на голодний шлунок. Не приймайте більше рекомендованої дози, якщо це не призначено вашим лікарем. Не призначений для використання вагітними або годуючими жінками. Якщо ви приймаєте будь-які ліки або маєте будь-які захворювання, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Припиніть використання та проконсультуйтеся зі своїм лікарем, якщо виникнуть будь-які побічні реакції. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати при кімнатній температурі. Не використовуйте, якщо зовнішня кришка пляшки відсутня або пошкоджена.

Склад:
Розмір порції: 1 овочева капсула
 Сума на порцію% добової норми
Ніацин (з 500 мг інозитолу гексанікотинату)400 мг2000%
Інозит (з 500 мг інозитолу гексанікотинату)100 мг 
Добова норма (DV) не встановлена
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ніацин (Niacin)
Solaray, Niacin 500 mg, Ніацин 500 мг, 100 капсул
(4.5)
523 грн.
Доставка
Вітамин B3 Ніацин