Irwin Naturals, Testosterone Mega-Boost RED, Бустер Тестостерону, 68 капсул

Код: 18151
Основне фото товара Irwin Naturals, Testosterone Mega-Boost RED, Бустер Тестостеро...
(4.9)
2138 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 07.05.2024, без передоплати
З підсилювачем оксиду азоту. Потужна формула 2-в-1 для чоловіків різного віку для покращення продуктивності. Харчова добавка. Testosterone Mega Boost Red — це унікальна формула 2 в 1 для ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 710363594404
Вага: 0.61 кг

Irwin Naturals Бустер Тестостерону 68 капсул

Irwin Naturals, Testosterone Mega-Boost RED, Бустер Тестостерону, 68 капсул

Опис

Testosterone Mega Boost Red — це унікальна формула 2 в 1 для чоловіків різного віку. Він розроблений, щоб допомогти підвищити життєздатність і працездатність чоловіків, підвищуючи рівень тестостерону вже в межах норми, і підтримуючи оксид азоту для посилення фізичної реакції чоловіка. Основними інгредієнтами цього чудового продукту є LJ100 Longjack і L-цитрулін.

Підвищення рівня тестостерону: з віком у чоловіків рівень тестостерону починає знижуватися. Цей чоловічий статевий гормон, як відомо, сприяє бадьорості та бере участь у настрої, статевому потягу, м’язовій масі та м’язовій силі. Ця формула містить LJ100 Longjack, запатентований екстракт, який, за попередніми дослідженнями, допомагає підтримувати рівень тестостерону вже в межах норми.

Посилення оксиду азоту: оксид азоту є природною сполукою, що зустрічається в організмі, і відіграє ключову роль у здоров’ї серцево-судинної системи. Оксид азоту виробляється у внутрішній оболонці кровоносних судин і допомагає розслабити та розширити судини, сприяючи більшому кровотоку по всьому тілу. Ця унікальна формула містить L-цитрулін, амінокислоту, яка легко перетворюється на L-аргінін, який потім може перетворюватися в організмі на оксид азоту.

Testosterone Mega Boost Red також містить азіатський женьшень, який традиційно використовується як тонізуючий засіб, і екстракт гінкго, який традиційно використовується для підтримки кровообігу. Цей продукт можна приймати щодня для постійної підтримки життєвих сил і гарного самопочуття чоловіків.

Що відрізняє нас від інших: Рідкі м’які гелі: поживні речовини в цих легких для ковтання рідких м’яких гелях є виділенням жиру. Інші форми доставки можуть містити сполучні речовини та наповнювачі, які можуть спричинити розлад шлунку та не мати поживної цінності. Advanced Liquid Soft-Gels забезпечують оптимальну систему доставки.

Гарантія якості - Irwin Naturals прагне надавати продукти найвищої якості для вашого здоров'я. Ми використовуємо тестування на відповідність, щоб гарантувати чистоту та ефективність.

Запатентований BioPerine - наш спеціальний комплекс BioPerine покращує біодоступність, засвоєння та ефективність багатьох поживних речовин.

Використання

(Дорослий) Для щоденного обслуговування приймайте чотири (4) рідких м’яких желеподібних гелю на день розділеними дозами під час їжі та повною склянкою (8 унцій) води. Для більш швидкої реакції прийміть чотири (4) рідких м’яких гелю за годину до активності. Не приймайте більше чотирьох (4) рідких м’яких гелеподібних таблеток за один день.

Композиція

Желатин, очищена вода, гліцерин, аннато (барвник), соєвий лецитин, бджолиний віск, діоксид кремнію, діоксид титану (барвник) і мальтодекстрин. Містить: сою, горіхи (кокос, пальмоядро). Без консервантів.
Склад:
Розмір порції: 4 рідкі м’які гелі
Кількість порцій в контейнері: 17
 Сума на порцію% добової норми
Калорії 45 
Загальний жир2,5 г 3%
Насичених жирів2,5 г 12%
Загальна кількість вуглеводів 1 г%
білок 4 г  
Масло тригліцеридів середнього ланцюга (MCT).2400 мг
L-цитрулін  1500 мг 
Екстракт пажитника (4:1) (насіння)200 мг 
Гінкго (Ginkgo biloba) екстракт (листя)120 мг
Буряковий порошок (корінь)100 мг 
LJ100 Тонгкат Алі (Eurycoma longifolia) екстракт (40 глікозапонінів, 40 мг і 22% еврипептидів, 22 мг) (корінь)100 мг 
Кайєнський порошок (30 000 HU) (фрукти)60 мг 
Бета-ситостерин 33 мг
Екстракт азіатського женьшеню (4% гінзенозидів, 1,2 мг) (корінь)30 мг 
BioPerine Complex Екстракт чорного перцю BioPerine (95% піперин) (плід), екстракт імбиру (5% гінгероли) (кореневище)6 мг 
Добова норма на основі дієти на 2000 калорій. †Денна цінність не встановлена
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Бустер Тестостерону (Testosterone Booster)