Life Extension, Super Miraforte, Тестостероновий бустер, 120 капсул

Код: 30031
Основне фото товара Life Extension, Super Miraforte, Тестостероновий бустер, 120 к...
(5)
2434 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 11.05.2024, без передоплати
Допомагає підтримувати здоровий рівень тестостерону. Харчова добавка. Не містить ГМО ТА сертифіковано. Не містить глютену. Super Miraforte зі стандартизованими лігнанами підтримує здоровий рівень вільного тестостерону та загальне чоловіче здоров’я ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.16 кг

Life Extension Тестостероновий бустер 120 капсул

Life Extension, Super Miraforte, Тестостероновий бустер, 120 капсул

Опис

Super Miraforte зі стандартизованими лігнанами підтримує здоровий рівень вільного тестостерону та загальне чоловіче здоров’я за допомогою потужних мінералів та екстрактів, включаючи хризин, корінь кропиви, муйра пуаму тощо.

Чоловікам потрібні переваги тестостерону для нарощування м’язової маси та підтримки сексуального здоров’я. Ця формула сприяє підвищенню рівня тестостерону в молодості шляхом поєднання нових рослинних екстрактів, які впливають на тестостерон з цинком, мінералом, пов’язаним із здоровою кількістю вільного тестостерону. Ця формула також містить екстракт чорного перцю для підвищення поглинання поживних речовин.

Тестостерон необхідний для якості життя чоловіка. Ця формула підтримує здоровий рівень цього важливого гормону.

Супер Мірафорте зі стандартизованими перевагами лігнанів

Навіщо мені тестостерон?

Коли ви молоді, у вас є багато тестостерону. Але з часом у чоловіків виробляється все менше цього важливого гормону. У той же час дієта, біологія та фактори навколишнього середовища можуть підштовхнути організм чоловіка виробляти більше естрогену, ніж необхідно. Отже, комплексна добавка для здоров’я для чоловіків також допомагає збалансувати вироблення естрогену.

Чоловікам потрібен тестостерон для нарощування м’язів, підвищення сили та підтримки здорової статевої функції. Але з віком чоловіків підтримувати молодий рівень тестостерону може бути не так просто. Значний відсоток старіючих чоловіків відчувають тривожне зниження рівня тестостерону в порівнянні зі здоровим рівнем молодості. А зміни рівня тестостерону можуть вплинути на ваш настрій, когнітивне здоров’я, сексуальну функцію тощо.

Інноваційна формула чоловічого здоров'я

Наша формула Super Miraforte зміцнює чоловіче здоров’я, стимулюючи обмін гормонів молодості та загальне сексуальне здоров’я за допомогою потужних рослинних екстрактів, включаючи хризин, корінь кропиви, муйра пуама тощо.

Корінь маки: рослина мака родом з Південної Америки. Клінічні та доклінічні дослідження показали, що це стимулює здоров’я

сексуальна продуктивність.

Chrysin: цей флавоноїд міститься в рослинах, меді та бджолиному прополісі. Це інгібітор ферменту ароматази, який перетворює тестостерон в естроген.

HMRlignan Екстракт лігнану норвезької ялини: дерево норвезької ялини є джерелом сполук лігнану, які перетворюються на ентеролактон у травному тракті. Потім ентеролактон всмоктується в кров. Було показано, що рівень ентеролактону в крові пов’язаний із співвідношенням тестостерону в молодості.

Екстракти коренів кропиви пекуючої та карликової: з віком у чоловіків виробляється більш високе співвідношення естрогену до тестостерону, і обидва ці гормони відіграють життєво важливу роль у здоров’ї та функції простати чоловіків. У численних клінічних дослідженнях було продемонстровано, що екстракт кропиви підтримує здорове сечовипускання та функцію передміхурової залози.

Екстракт муїра пуама: рослина муйра пуама також родом із Південної Америки. Muira puama має давню репутацію сприяння здоровій чоловічій статевій функції.

Екстракт чорного перцю Bioperine: Bioperine – це унікальний екстракт чорного перцю, який допомагає покращити поглинання інших активних рослинних сполук.

Цинк: цей мікроелемент має багато переваг для здоров'я. Ми включили його в цю формулу через його важливість для здорового балансу тестостерону.

Використання

Перед використанням прочитайте всю етикетку та уважно дотримуйтесь інструкцій.

Для дорослих чоловіків приймайте по дві (2) капсули двічі на день (дві вранці та дві ввечері) або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), мальтодекстрин, рисовий концентрат, кремнезем, порошкоподібна целюлоза.

Склад:
Розмір порції: 2 вегетаріанські капсули
Кількість порцій в упаковці: 60
 Сума на порцію% добової вартості
Цинк (як монометіонін цинку)7,5 мг68%
Кріс750 мг 
Муірра пуама екстракт 4:1 (кора)212,5 мг 
мака (корінь)160 мг 
Екстракти кропиви дводомної (корінь)141 мг 
HMRlignan екстракт лігнану ялини норвезької (Picea abies) (сучки) [станд. до 90% гідроксиматірізинолу ацетату калію]16,7 мг 
Біоперін піперин [з екстракту чорного перцю (фрукти)]7,5 мг 
Денна цінність не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Бустер Тестостерону (Testosterone Booster)