Douglas Laboratories, TestoQuench for Women, Бустер Тестостерону, 120 капсул

Код: 31599
Фото товару Douglas Laboratories, TestoQuench for Women, Бустер Тестостеро...
Фото складу Douglas Laboratories, TestoQuench for Women, Бустер Тестостеро...
Фото використання Douglas Laboratories, TestoQuench for Women, Бустер Тестостеро...
Основне фото товара Douglas Laboratories, TestoQuench for Women, Бустер Тестостеро...
(5)
3778 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Трав’яні добавки можуть бути чудовим способом потенційно покращити ваше здоров’я. TestoQuench for Women від Douglas Labs містить багатопоживну суміш трав, яка допомагає підтримувати оптимальне здоров’я ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Бустер Тестостерону 120 капсул

Douglas Laboratories, TestoQuench for Women, Бустер Тестостерону, 120 капсул

Опис

Трав’яні добавки можуть бути чудовим способом потенційно покращити ваше здоров’я. TestoQuench for Women від Douglas Labs містить багатопоживну суміш трав, яка допомагає підтримувати оптимальне здоров’я жінок. Це включає належний догляд за шкірою, волоссям, серцем, грудьми та іншими чутливими тканинами.

Капсули TestoQuench від Douglas Labs є повністю вегетаріанськими і містять 1‚440 мг запатентованої трав’яної суміші. Це включає в себе порції екстракту ягід пальмової пальми, насіння фенхелю, насіння пажитника, ягід Chastetree, тощо.

Ця суміш інгредієнтів може підтримувати оптимальну гормональну функцію, що важливо для здоров’я жінок. У поєднанні зі здоровою дієтою та фізичними вправами ці капсули можуть покращити гормональний баланс, здоров’я тканин тощо.

Однією з переваг TestoQuench від Douglas Labs є його здатність потенційно відновлювати здорові функції андрогенів. Ця формула також може підтримувати належний ліпідний баланс крові, здорові імунні функції та відповідні запальні реакції.

Капсули TestoQuench від Douglas Labs можна приймати двічі на день. Оскільки порції можна регулювати, обов’язково проконсультуйтеся зі своїм сертифікованим медичним працівником, щоб визначити найкращий для вас розмір порції.

Замовте капсули TestoQuench від Douglas Labs у PureFormulas сьогодні та скористайтеся нашою можливістю безкоштовної доставки!

Офіційний сайт: http://www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції..........2 вегетаріанські капсули / 4 вегетаріанські капсули Порції в упаковці......60 / 30 Кількість на порцію..........%DV / %DV Запатентована трав’яна суміш ............ 1‚440 мг * / 2‚880 мг * Екстракт кореня пеонії (Paeonia lactiflora‚ стандартизований до 10% пеоніфлорину)‚ насіння пажитника (Trigonella foenum-graecum) )‚ Екстракт ягід Saw Palmetto (Serenoa repens‚ стандартизований до 25% жирних кислот)‚ Насіння фенхелю (Foeniculum vulgare)‚ Екстракт Pygeum africanum (кора‚ стандартизований до 2,5% стеролів)‚ Святий базилік (Ocimum sanctum‚ лист)‚ Екстракт листя кропиви (Urtica dioica, стандартизована до 1% діоксиду кремнію)‚ Vitex-agnus castus (ягода Chastetree, стандартизована до 0,5% агнузиду та 0,4% аукубіну) Інші інгредієнти: гідроксипропілметилцелюлоза (капсула), целюлоза, рослинний стеарат і діоксид кремнію. Цей продукт НЕ містить дріжджів, пшениці, глютену, соєвого білка, молока/молочних продуктів, кукурудзи, натрію, цукру, крохмалю, штучних барвників, консервантів або ароматизаторів.

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі можуть приймати по 2 капсули щодня з їжею протягом 1-2 тижнів або за вказівкою вашого медичного працівника. Потім дозу можна збільшити до 4 капсул щодня з їжею протягом 2-4 місяців або за вказівкою вашого медичного працівника. Через 2-4 місяці дозу можна зменшити до 2 капсул щодня з їжею та продовжувати приймати цю дозу за потреби або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: не використовувати вагітним або годуючим жінкам. ЗБЕРІГАННЯ Зберігати в прохолодному, сухому місці, подалі від прямого світла. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Бустер Тестостерону (Testosterone Booster)
Douglas Laboratories, Ubiquinol-QH with VESIsorb, Убіхінол, 30...
(5)
4114 грн.
У наявності