Life Extension, Lithium 1000 mcg, Літій 1000 мкг, 100 капсул

Код: 19573
Основне фото товара Life Extension, Lithium 1000 mcg, Літій 1000 мкг, 100 капсул
(5)
648 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.05.2024., без передоплати
Не містить глютену. Без ГМО сертифікації LE. Незамінний мінерал для здоров'я мозку та тіла . Харчова добавка . Літій і когнітивне здоров'яЛітій допомагає підтримувати молодість, здорове пізнання та пам’ять, пригнічуючи нормальні, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 737870240310
Вага: 0.05 кг

Life Extension Літій 1000 мкг 100 капсул

Life Extension, Lithium 1000 mcg, Літій 1000 мкг, 100 капсул

Опис

Літій і когнітивне здоров'я

Літій допомагає підтримувати молодість, здорове пізнання та пам’ять, пригнічуючи нормальні, пов’язані з віком зміни в мозку, і навіть може допомогти захистити функцію мозку у здорових людей. Ось як:

Здоровий мозок природним чином створює певні типи білків. Ці білки можуть у кінцевому підсумку вплинути на пізнання та пам’ять, тому ваш мозок має природні вбудовані процеси для їх видалення. Але цей процес очищення з часом знижується в рамках нормального старіння.

Коли це станеться, ці білки можуть почати накопичуватися.

Охоронець вашого мозку

Доклінічні дослідження показують, що літій підтримує розпад цих накопичених білків мозку та сприяє нормальному процесу мозку для очищення клітинного сміття з клітин мозку.

Літій також допомагає захистити нейрони вашого мозку (це називається нейропротекторним ефектом). Це відбувається шляхом інгібування ферменту під назвою глікогенсинтаза кіназа-3 або просто GSK3. Цей фермент бере участь у багатьох різних типах клітинних функцій, одна з яких, як виявилося, полягає в тому, як ваш мозок метаболізує глюкозу або цукор у крові. Отже, літій може допомогти підтримувати вже здоровий церебральний метаболізм глюкози.

Літій і здорове життя

Хоча немає нічого впевненого, літій також може бути чудовим доповненням до вашого режиму довголіття. Можливо, причина пов’язана з теломерами, новим індикатором тривалості життя та життєздатності клітин. Теломери покривають зовнішні кінці наших хромосом і захищають нашу ДНК від пошкодження — уявіть їх як маленькі пластикові або металеві кришки на парі шнурків.

Кожного разу, коли клітина реплікується, ці кінцеві кришки стають коротшими — і зрештою теломери стають занадто короткими, щоб виконувати свою роботу. Отже, теорія полягає в тому, що чим довше ви можете підтримувати довгі здорові теломери, тим кращими будуть ваші шанси на міцну тривалість життя.

Чому літій: Дослідження показали, що деякі люди, які довгостроково приймають високі дози літію, мають довші, ніж очікувалося, теломери. І одне дослідження показало, що рівень літію у водопровідній воді (набагато менші дози) був помірно пов’язаний зі смертністю людей і тривалістю життя. Є також деякі докази того, що літій також може пригнічувати клітинне старіння — природну частину старіння, коли клітини більше не функціонують оптимально. як сприяння здоровим циркадним ритмам.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) капсулу щодня або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Целюлоза мікрокристалічна, целюлоза рослинна (капсула). 
Доповніть Факти
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
 Сума на порцію% добової норми
Літій (у вигляді літію оротату)1000 мкг 
Денна цінність не встановлена. 

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Літій (Lithium)
Vital Nutrients, Lithium orotate 20 mg, Літій, 30 капсул
(5)
1064 грн.
Доставка
Priority One, Organic Lithium 30 mg, Літій, 100 капсул
(5)
3431 грн.
Доставка
KAL, Lithium Orotate, Літій Оротат, 60 мл
(5)
358 грн.
Доставка