Priority One, Organic Lithium 5 mg, Літій, 250 капсул

Код: 34974
Фото товару Priority One, Organic Lithium 5 mg, Літій, 250 капсул
Фото складу Priority One, Organic Lithium 5 mg, Літій, 250 капсул
Фото використання Priority One, Organic Lithium 5 mg, Літій, 250 капсул
Основне фото товара Priority One, Organic Lithium 5 mg, Літій, 250 капсул
(5)
3798 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 14.05.2024., без передоплати
Коли ваш настрій незбалансований і ваш розум не працює на повну потужність, це може мати негативний вплив на кожну частину вашого життя, потенційно виснажуючи вашу ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 815354020891
Вага: 0.45 кг

Priority One Літій 250 капсул

Priority One, Organic Lithium 5 mg, Літій, 250 капсул

Опис

Коли ваш настрій незбалансований і ваш розум не працює на повну потужність, це може мати негативний вплив на кожну частину вашого життя, потенційно виснажуючи вашу енергію та шкодячи вашому здоров’ю. Якщо ви хочете спробувати природне лікування, поговоріть зі своїм медичним працівником про органічний літій Priority One. Ця добавка містить оротат літію‚ який отримують з природного мінералу. Це може сприяти здоровому настрою та зменшити тягу. Крім того, оротат літію також може допомогти збільшити рівень сірої речовини у вашому мозку, який може зменшуватися з віком.

Не плутайте оротат літію з карбонатом літію, що відпускається за рецептом. Літію оротат у цій добавці легше використовувати вашим організмом у низьких дозах. Оскільки психічні розлади можуть бути серйозними, ви завжди повинні приймати добавки або ліки під наглядом свого медичного працівника.

Кожна вегетаріанська капсула Priority Organic Lithium містить 5 мг літію, що, окрім інших переваг, може покращити вашу пам’ять.

Кожної пляшки з 250 капсулами Priority Organic Lithium від Priority One вистачить більше двох місяців, якщо приймати стандартну рекомендовану дозу однієї капсули тричі на день. Зверніться до лікаря, щоб визначити ідеальну дозу.

Як виробник високоякісних натуральних продуктів для здоров’я та харчування, Priority One прагне обслуговувати медичних працівників і пацієнтів. Priority One – це сімейна компанія, заснована чверть століття тому. Його увага зосереджена на розробці потужних, безпечних та ефективних харчових добавок, які покращують життя користувачів.

Офіційний сайт: http://www.priorityonevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: одна (1) вегетаріанська капсула. Кількість на порцію / літій (у вигляді оротату літію) 5 мг / добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: хелат рисової амінокислоти, карбонат, вегетаріанська капсула (гіпромелоза, очищена вода). Вегетаріанське / сертифіковане GMP.

Дозування

Приймайте по одній (1) капсулі тричі на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Не приймайте, якщо ви вагітні або годуєте грудьми. Перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати в недоступному для дітей. Тримайте контейнер щільно закритим, зберігайте в прохолодному, сухому місці. Тільки для професійного використання.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Літій (Lithium)
Vital Nutrients, Lithium orotate 20 mg, Літій, 30 капсул
(5)
1064 грн.
Доставка
Priority One, Organic Lithium 30 mg, Літій, 100 капсул
(5)
3431 грн.
Доставка
KAL, Lithium Orotate, Літій Оротат, 60 мл
(5)
358 грн.
Доставка