Life Extension, Daily Skin Defense, Вітаміни для шкіри, 30 капсул

Код: 31058
Фото товару Life Extension, Daily Skin Defense, Вітаміни для шкіри, 30 капсул
Фото складу Life Extension, Daily Skin Defense, Вітаміни для шкіри, 30 капсул
Фото використання Life Extension, Daily Skin Defense, Вітаміни для шкіри, 30 капсул
Основне фото товара Life Extension, Daily Skin Defense, Вітаміни для шкіри, 30 капсул
(5)
Не містить глютену. 1 Щодня. Без ГМО сертифікації LE. Захищайте та прикрашайте. Харчова добавка. Ваша шкіра захищає вас від стихії. Але ці захисні зусилля беруть своє, і ми говоримо не ще...
Вага: 0.03 кг

Life Extension Вітаміни для шкіри 30 капсул

Life Extension, Daily Skin Defense, Вітаміни для шкіри, 30 капсул

Опис

Ваша шкіра захищає вас від стихії. Але ці захисні зусилля беруть своє, і ми говоримо не лише про косметичні зміни. Збереження молодої структури та функції шкіри може не тільки підтримувати здоровий і красивий вигляд шкіри, але й допомагає шкірі виконувати її основну роботу: захищати вас від повсякденних елементів окисного стресу навколо вас. Daily Skin Defense був розроблений саме для цього.

Нульове забруднення: чотири рослинні екстракти для вашої шкіри

Запатентована суміш Zeropollution поєднує розмарин і оливкове листя з лимонною вербеною та японським деревом пагоди. Чому ці чотири? Ми покажемо вам:

Лимонна вербена та розмарин: сполуки лимонної вербени, а також поліфеноли розмарину допомагають боротися з вільними радикалами, що зменшує окислювальний стрес, що робить цю комбінацію корисною для вашої ніжної шкіри.  

Оливковий лист і японська пагода: оливки є ще одним потужним джерелом поліфенолів. Так чому дерево-пагода? Це дерево наповнене кверцетином, фітонутрієнтом, відомим своїми властивостями боротьби зі стресом клітин.

Поліпшення понад 90%: у 12-тижневому дослідженні сотня жінок з чутливою шкірою отримували Zeropollution або плацебо. Були проведені вимірювання окислювального стресу, гідратації, еластичності, твердості та гладкості. Результати полягали в помітних відмінностях у стані здоров’я шкіри, зволоженості, покращенні сяйва шкіри, а також зменшенні появи темних плям і зморшок.

Myoceram: висококонцентровані рисові кераміди

Кераміди допомагають утримувати вологу в шкірі. Вони також допомагають підтримувати здорову бар’єрну функцію вашої шкіри, що не тільки покращує текстуру та зовнішній вигляд шкіри, але й запобігає потраплянню забруднюючих речовин та інших елементів навколишнього середовища, які краще утримувати поза межами вашого тіла.

Myoceram - це керамід, що не містить глютену та алергенів, отриманий з рису, який допомагає пригнічувати трансепідермальну втрату води шкірою. У 12-тижневому дослідженні 123 здорові добровольці отримували Myoceram або плацебо. Ті, хто отримував рисовий церамід, зафіксували значні покращення гідратації шкіри.

Вітамін С: вітамін краси

Останньою частиною нашої формули є вітамін С. Вітамін С може поглинати вільні радикали, які можуть вплинути на зовнішній вигляд і загальний стан вашої шкіри.4 Вітамін С також сприяє виробленню колагену в доклінічних дослідженнях. Колаген є найпоширенішим білком у вашому тілі та одним із основних будівельних блоків вашої шкіри.

Спробуйте Daily Skin Defense: щоденна формула, яка допоможе захистити вашу шкіру зсередини.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) капсулу щодня або за рекомендацією лікаря. 

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), мікрокристалічна целюлоза, мальтодекстрин, діоксид кремнію, рослинний стеарат, гідроксипропілметилцелюлоза.

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
 Сума на порцію% добової норми
Вітамін С [як аскорбінова кислота]100 мг 111%
Нульове забруднення [екстракт розмарину (лист), екстракт оливи (лист), екстракт лимонної вербени (лист), екстракт софори японської (квітка)]250 мг 
Екстракт зародків рису Myoceram [станд. до ≥ 6% глюкозилцераміду]30 мг 
Денна цінність не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Шкіра нігті волосся (Hair Skin & Nails)