Pure Encapsulations, Green Tea Extract decaffeinated, Екстракт Зеленого Чаю, 120 капсул

Код: 31488
Фото товару Pure Encapsulations, Green Tea Extract decaffeinated, Екстракт...
Фото складу Pure Encapsulations, Green Tea Extract decaffeinated, Екстракт...
Фото використання Pure Encapsulations, Green Tea Extract decaffeinated, Екстракт...
Основне фото товара Pure Encapsulations, Green Tea Extract decaffeinated, Екстракт...
(5)
2948 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 14.05.2024., без передоплати
Зелений чай добре відомий своїм антиоксидантним потенціалом. Він також відомий своєю здатністю підвищувати енергію, але що, якщо ви не хочете кофеїну? Щоб отримати переваги зеленого ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 766298001470
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Екстракт Зеленого Чаю 120 капсул

Pure Encapsulations, Green Tea Extract decaffeinated, Екстракт Зеленого Чаю, 120 капсул

Опис

Зелений чай добре відомий своїм антиоксидантним потенціалом. Він також відомий своєю здатністю підвищувати енергію, але що, якщо ви не хочете кофеїну? Щоб отримати переваги зеленого чаю без поштовхів, зверніть увагу на «Екстракт зеленого чаю (без кофеїну). Ця добавка є зручним джерелом катехінів, які містять потужні сполуки, які називаються поліфенолами.

Трав'яний екстракт 100:1 у кожній капсулі забезпечує принаймні 90% катехінів. Найпотужніший катехін, епігалокатехінгалат (EGCG), становить 70% цього вмісту та може містити більше активних антиоксидантів, ніж деякі вітаміни. EGCG може підтримувати функціонування клітин кількома способами, сприяючи таким чином загальному здоров’ю. Він також може забезпечити антиоксидантний захист, що дозволяє вашому тілу боротися з потенційно шкідливими вільними радикалами, які можуть спричинити вашу хворобу. Крім того, катехіни, такі як EGCG, можуть сприяти здоров’ю сечового міхура, легенів і товстої кишки. Чоловіки також можуть отримати користь від підтримки простати.

Екстракт зеленого чаю в цій добавці був отриманий з листя Camellia sinensis, квітучої рослини. Одна капсула містить 100 міліграмів основного інгредієнта, а також невелику кількість жиророзчинного вітаміну С для сприяння засвоєнню. Капсули з екстрактом зеленого чаю можуть бути більш біодоступними, ніж сам зелений чай, що означає, що їх корисні сполуки краще всмоктуються у вашу кров.

Не чекайте, доки закінчиться заварювання чашки безалкогольного зеленого чаю; просто випийте капсулу! Кожна пляшка екстракту зеленого чаю (без кофеїну) містить 120 рослинних капсул. При рекомендованому дозуванні від однієї до чотирьох капсул на день кожної пляшки має вистачити від одного до чотирьох місяців. Приймайте цю добавку розділеними дозами між прийомами їжі.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Екстракт зеленого чаю (Camellia Sinensis) (листя) 100 мг / * (Стандартизовано для вмісту 90% загальних катехінів чаю та 70% епігалокатехінгалату (EGCG) *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза), аскорбілпальмітат, вегетаріанська капсула (целюлоза, вода).

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-4 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Приймати з їжею. Якщо у вас проблеми з печінкою, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Екстракт Зеленого Чаю (Green Tea Extract)
Source Naturals, EGCG 350 mg 120, EGCG 350 мг, 120 таблеток
(5)
1854 грн.
Доставка