Pure Encapsulations, Potassium citrate, Калій, 90 капсул

Код: 31502
Фото товару Pure Encapsulations, Potassium citrate, Калій, 90 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Potassium citrate, Калій, 90 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Potassium citrate, Калій, 90 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Potassium citrate, Калій, 90 капсул
(5)
1100 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 31.05.2024, без передоплати
Будучи незамінним мінералом, калій бере участь у різноманітних процесах в організмі людини. Мабуть, найважливішим є його вплив на серцево-судинну систему. Ця поживна речовина не тільки ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Калій 90 капсул

Pure Encapsulations, Potassium citrate, Калій, 90 капсул

Опис

Будучи незамінним мінералом, калій бере участь у різноманітних процесах в організмі людини. Мабуть, найважливішим є його вплив на серцево-судинну систему. Ця поживна речовина не тільки підтримує кровотік, але й допомагає в передачі електричних імпульсів у серці. Комфорт у черепній судині (яка утримує ваш мозок) і кислотно-лужний баланс також можуть виникнути завдяки підвищенню рівня калію. Крім того, всі ваші м’язи потребують калію, щоб нормально функціонувати; це також потрібно вашій нервовій системі.

Крім того, калій може відігравати життєво важливу роль у здорових і міцних кістках. Калій сприяє ефективному засвоєнню кальцію, іншого мінералу, який служить для побудови та підтримки кісткової маси. Він також бере участь у мінералізації кісток, лужному балансі та функціонуванні кісткових клітин. Жінки після менопаузи можуть отримати особливу користь від збільшення споживання калію, оскільки цитрат калію може підтримувати правильний склад кісток у шиї, стегнах та хребцях. Як наслідок, ці кістки можуть менш ослабнути або зламатися.

Така зручна добавка, як «Цитрат калію», забезпечує біодоступну форму цього мінералу, який легко засвоюється, що сприяє метаболізму інших вітамінів і поживних речовин, які ви споживаєте з їжею. Разом з усіма іншими потенційними перевагами, калій також може покращити ваш настрій і розумовий світогляд; дефіцит, який може статися через неправильне травлення, може сприяти втомі або слабкості. Нарешті‚ це може допомогти підтримувати здоров’я нирок.

Приймайте дві овочеві капсули на день, розділивши дози під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 90 капсулами цитрату калію має вистачити приблизно на півтора місяці.

Офіційний сайт: https: //www. pureencapsulations. com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Калій (у вигляді цитрату калію) 200 мг / 6% Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-2 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Примітка: можливі природні зміни кольору.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Калій (Potassium)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності