Pure Encapsulations, Folate 1000, L-5-метилтетрагідрофолат, 90 капсул

Код: 31533
Фото товару Pure Encapsulations, Folate 1000, L-5-метилтетрагідрофолат, 90...
Фото складу Pure Encapsulations, Folate 1000, L-5-метилтетрагідрофолат, 90...
Фото використання Pure Encapsulations, Folate 1000, L-5-метилтетрагідрофолат, 90...
Основне фото товара Pure Encapsulations, Folate 1000, L-5-метилтетрагідрофолат, 90...
(5)
1909 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.05.2024., без передоплати
З усіх вітамінів комплексу B фолієва кислота може бути найважливішою для росту. Овочі є найкращим дієтичним джерелом; Найкраще підходять темно-зелені листові овочі, такі як шпинат, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations L-5-метилтетрагідрофолат 90 капсул

Pure Encapsulations, Folate 1000, L-5-метилтетрагідрофолат, 90 капсул

Опис

З усіх вітамінів комплексу B фолієва кислота може бути найважливішою для росту. Овочі є найкращим дієтичним джерелом; Найкраще підходять темно-зелені листові овочі, такі як шпинат, хоча ви також можете отримати фолієву кислоту з інших продуктів, таких як яловича печінка та квасоля. Деякі харчові продукти, такі як злаки, також збагачені фолієвою кислотою.

Фолієва кислота підтримує здоров’я серця та міцність кісток. Крім того, він сприяє вивільненню мозком серотоніну, нейромедіатора, який може підтримувати гарний настрій. Фолієва кислота також може підтримувати загальне здоров'я клітин і захищати нервову систему.

Жінки можуть отримати особливу користь від прийому фолієвої кислоти. Його вплив на розвиток плода добре відомий, тому ті, хто вагітні або планують завагітніти, часто приймають додаткову кількість фолієвої кислоти. Крім того, фолат може підтримувати здоров’я шийки матки.

Folate 1000 by – це зручний спосіб забезпечити достатнє щоденне споживання, особливо якщо у вас є стан здоров’я, який перешкоджає засвоєнню поживної речовини. Оскільки фолієва кислота є водорозчинною, людський організм не в змозі зберігати її протягом тривалого часу; тому вам потрібно щодня поповнювати свій рівень.

Кожна капсула містить 1‚000 мікрограмів фолієвої кислоти у формі метафоліну L-5-MTHF. Метафолін — це унікальна форма 5-метилтетрагідрофолату, яку організм легше засвоює та використовує, ніж інші види. На відміну від природного фолієвої кислоти, метафоліну не потрібно проходити етапи ферментативної активації, які можуть уповільнити його ефективність.

Приймайте одну або дві капсули щодня під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожна пляшка з 90 капсулами Folate 1000 має тривати від 45 днів до трьох місяців.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Фолієва кислота (у вигляді метафоліну, L-5-MTHF) 1‚000 мкг / 250% Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі в день під час їжі.

Запобіжні заходи

Стійкий до втручання. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей або будь-який інший продукт. Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-5-метилтетрагідрофолат (Levomefolic Acid L-5-MTHF)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності