Pure Encapsulations, Zinc citrate, Цитрат Цинку, 180 капсул

Код: 31552
Фото товару Pure Encapsulations, Zinc citrate, Цитрат Цинку, 180 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Zinc citrate, Цитрат Цинку, 180 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Zinc citrate, Цитрат Цинку, 180 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Zinc citrate, Цитрат Цинку, 180 капсул
(5)
1657 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.05.2024., без передоплати
Цинк, ймовірно, не отримує достатньо кредиту, якщо ви дійсно про це думаєте. Цей мінерал сприяє зміцненню імунітету, що може дозволити організму ефективніше захищатися від хвороб. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Цитрат Цинку 180 капсул

Pure Encapsulations, Zinc citrate, Цитрат Цинку, 180 капсул

Опис

Цинк, ймовірно, не отримує достатньо кредиту, якщо ви дійсно про це думаєте. Цей мінерал сприяє зміцненню імунітету, що може дозволити організму ефективніше захищатися від хвороб. На додаток до забезпечення лінії захисту, він допомагає вашому організму засвоювати та використовувати важливі вітаміни комплексу B (які мають власну низку переваг).

В організмі є більше двох десятків ферментів, які використовують цинк. Ці ферменти беруть участь у таких процесах, як обмін речовин і травлення; одна з них називається карбоангідразою, і вона допомагає вашим клітинам і тканинам поглинати кисень і вивільняти вуглекислий газ. ' Цинк (цитрат) — це зручний спосіб забезпечити достатню кількість. Цинк у цій добавці був отриманий із земляної руди.

Тканини по всьому тілу можуть отримати користь від цинку, оскільки він підтримує їх здоровий розвиток. Цинк також є мінералом, який значною мірою відповідає за формування колагену, основного структурного білка сполучних тканин, таких як зв’язки та сухожилля. Це сприяє здоровій, гладкій на вигляд шкірі, а також блискучому волоссю та міцним нігтям; але його переваги виходять далеко за межі зовнішнього вигляду. Усі гладком’язові тканини, включаючи травний тракт, серце, сечовий міхур, нирки та кровоносні судини, містять колаген. Рівень колагену може мати тенденцію до природного зниження з віком, але цинк може стимулювати його здорове вироблення.

І чоловіки, і жінки можуть отримати користь від цитрату цинку‚ який є хелатом цинку, який легко засвоюється. Це може сприяти здоров’ю простати, одночасно підтримуючи репродуктивну систему.

Кожна пляшка Zinc (Citrate) by містить 180 капсул‚ яких має вистачити від трьох до шести місяців у рекомендованому дозуванні. Приймайте одну або дві капсули на день, розділивши дози під час їжі.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 180 Кількість на порцію / Цинк (у вигляді цитрату цинку) 30 мг / 200% *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза), вегетаріанська капсула (целюлоза, вода), аскорбілпальмітат. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-2 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Цитрат Цинку (Zinc Citrate)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності