Pure Encapsulations, Chromium picolinate 200 mcg, Хром, 60 капсул

Код: 31565
Фото товару Pure Encapsulations, Chromium picolinate 200 mcg, Хром, 60 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Chromium picolinate 200 mcg, Хром, 60 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Chromium picolinate 200 mcg, Хром, 60 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Chromium picolinate 200 mcg, Хром, 60 капсул
(5)
932 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 01.06.2024, без передоплати
Ваше тіло розщеплює їжу, яку ви їсте, щоб вивільнити енергію. Глюкоза є одним із найбільш легкодоступних джерел енергії та швидко вивільняється у вашу кров незабаром ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Хром 60 капсул

Pure Encapsulations, Chromium picolinate 200 mcg, Хром, 60 капсул

Опис

Ваше тіло розщеплює їжу, яку ви їсте, щоб вивільнити енергію. Глюкоза є одним із найбільш легкодоступних джерел енергії та швидко вивільняється у вашу кров незабаром після того, як ви їсте солодку їжу. Щоб запобігти небезпечно високому рівню глюкози в крові, ваше тіло виробляє інсулін для перетворення глюкози на сполуки, які можна зберігати.

Інсулін працює в гармонії з фактором толерантності до глюкози (GTF)‚ природною сполукою, яка містить хром. Люди з дефіцитом хрому можуть не виробляти достатньо GTF, що знижує толерантність до глюкози. Психічна плутанина і нездатність зосередитися є ще одним симптомом дефіциту хрому. Піколінат хрому також може покращити ваш настрій.

Дотримання дієти з високим вмістом цукру також може призвести до того, що високі рівні хрому виділяються з сечею, а не залишаються в організмі там, де це необхідно. Хороші дієтичні джерела хрому включають брокколі, яйця та рибу. Може бути важко отримати здорову кількість хрому у вашому щоденному раціоні, оскільки такі продукти, як цільні зерна, горіхи та зелена квасоля, містять його в дуже невеликій кількості. Ось чому ви можете розглянути можливість прийняття добавки.

Хром (піколінат) є хорошим джерелом хрому, який навіть більше, ніж зазвичай, необхідний під час вагітності або хвороби. Окрім хрому, ці капсули також містять рослинну клітковину, яка сприяє травленню та засвоєнню активного інгредієнта. Ця добавка не містить поширених алергенів, таких як лактоза та соя.

Кожна рослинна капсула хрому піколінату містить 200 мкг хрому піколінату. Одна пляшка містить 60 капсул‚ що є двомісячним запасом у рекомендованій дозі одна капсула на день.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www. pureencapsulations. com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Хром (у вигляді піколінату хрому) 200 мкг / 167% Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-3 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Хром (Chromium)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності