Douglas Laboratories, Liquid Magnesium, Магній, 240 мл

Код: 31602
Фото товару Douglas Laboratories, Liquid Magnesium, Магній, 240 мл
Фото складу Douglas Laboratories, Liquid Magnesium, Магній, 240 мл
Фото використання Douglas Laboratories, Liquid Magnesium, Магній, 240 мл
Основне фото товара Douglas Laboratories, Liquid Magnesium, Магній, 240 мл
(5)
2035 грн.
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 29.05.2024, без передоплати
Рідкий магній Douglas Labs 8 фл. унціяМагній бере участь у кількох метаболічних реакціях і працює разом із сотнями життєво важливих ферментів. Він також бере участь ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Магній 240 мл

Douglas Laboratories, Liquid Magnesium, Магній, 240 мл

Опис

Рідкий магній Douglas Labs 8 фл. унція

Магній бере участь у кількох метаболічних реакціях і працює разом із сотнями життєво важливих ферментів. Він також бере участь у виробництві кісток, роботі нирок та здоров’ї м’язів. Хочете додати цей важливий мінерал у свій раціон?

Liquid Magnesium від Douglas Labs забезпечує 225 мг якісного магнію в одній чайній ложці. Магній функціонує, допомагаючи організму засвоювати поживні речовини. Він працює разом із кальцієм для формування міцних кісток і навіть може підтримувати деякі сфери здоров’я серця. Його можна знайти в таких продуктах, як брокколі, кабачки та зелені листові овочі. Якщо ви відчуваєте, що не отримуєте достатньо магнію у своєму раціоні, рідкий магній від Douglas Labs може допомогти вам досягти бажаного рівня.

Рідкий магній від Douglas Labs також підсолоджений чудовими на смак натуральними травами стевії. Одна чайна ложка – це все, що вам потрібно, щоб відчути потенційні переваги цього якісного продукту Douglas Labs. Замовляйте через PureFormulas сьогодні для швидкої та безкоштовної доставки!

Офіційний сайт: http://www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 чайна ложка (5 мл) Порцій в упаковці: 48 Кількість на порцію / Магній (з цитрату магнію) 225 мг / 56% Інші інгредієнти: очищена вода, натуральний гліцерин, натуральний гранатовий ароматизатор, ксантанова камедь, лимонна кислота, сорбат калію та очищений екстракт стевії. Цей продукт не містить дріжджів, пшениці, глютену, соєвого білка, молока/молочних продуктів, кукурудзи, натрію, цукру, крохмалю, штучних барвників або ароматизаторів.

Дозування

Дорослим приймати по 1 чайній ложці щодня (5 мл) або за вказівкою медичного працівника. Діти приймають тільки за призначенням медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Для оптимальних умов зберігання зберігайте в прохолодному та сухому місці. (59˚-77˚F/15˚-25˚C) (відносна вологість 35-65%). Пакет із захистом від несанкціонованого доступу, не використовуйте, якщо відсутнє зовнішнє ущільнення.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн., термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотнє доставлення коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Магній (Magnesium)
Douglas Laboratories, Ubiquinol-QH with VESIsorb, Убіхінол, 30...
(5)
4114 грн.
У наявності