Douglas Laboratories, Magnesium Oxide, Магній, 250 капсул

Код: 31634
Фото товару Douglas Laboratories, Magnesium Oxide, Магній, 250 капсул
Фото складу Douglas Laboratories, Magnesium Oxide, Магній, 250 капсул
Фото використання Douglas Laboratories, Magnesium Oxide, Магній, 250 капсул
Основне фото товара Douglas Laboratories, Magnesium Oxide, Магній, 250 капсул
1223 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Ваша кісткова та серцево-судинна системи потребують протягом усього життя. Коли ви старієте, ці системи піддаються більшому ризику захворювань і запалень. Регулярні фізичні вправи принаймні 30 ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Магній 250 капсул

Douglas Laboratories, Magnesium Oxide, Магній, 250 капсул

Опис

Ваша кісткова та серцево-судинна системи потребують протягом усього життя. Коли ви старієте, ці системи піддаються більшому ризику захворювань і запалень. Регулярні фізичні вправи (принаймні 30 хвилин на день, чотири дні на тиждень) і багата поживними речовинами дієта з низьким вмістом солі, цукру та насичених жирів можуть допомогти. Однак, якщо у вас постменопауза, у вас в сімейному анамнезі були захворювання серця чи кісток, або вам просто потрібна додаткова підтримка, ви можете приймати добавки магнію.

Хоча більшість людей зосереджуються на прийомі добавок кальцію або вітаміну D для підтримки свого скелета, магній є ще однією важливою поживною речовиною. Майже половина вмісту магнію в організмі міститься в кістках, а інша половина циркулює в крові.

Магній допомагає кальцію та вітаміну D зміцнювати кістки. Це також допомагає запобігти потенційно болючому запаленню. Середня доросла людина отримує достатню кількість магнію через дієту; однак, деякі люди приймають магній, щоб запобігти дефіциту або лікувати його.

Оксид магнію 500 мг від Douglas Laboratories забезпечує достатню кількість мінералу для профілактики та лікування дефіциту магнію. Окрім користі для ваших кісток, він також підтримує здоров’я серцево-судинної системи.

Кожна пляшка 500 мг оксиду магнію Douglas Labs містить 250 капсул, яких вистачить приблизно на 25 днів, якщо приймати рекомендовану добову дозу однієї капсули на день.

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула Порції в упаковці: 250 Кількість на порцію / Магній (з 500 мг оксиду магнію) 300 мг / 75% відсотка добової норми (DV). Інші інгредієнти: гідроксипропілметилцелюлоза (капсула), мікрокристалічна целюлоза, карнаубський віск, аскорбілпальмітат, гідроксипропілцелюлоза та діоксид кремнію. Без глютену / без ГМО.

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 1 капсулі на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей місці. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Примітка: вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Магній (Magnesium)
Douglas Laboratories, Potassium 99 mg Chelated, Калій, 100 капсул
(5)
1062 грн
Доставлення