Douglas Laboratories, Pantothenic Acid 500 mg, Вітамін B5 Пантотенова кислота, 100 капсул

Код: 31656
Фото товару Douglas Laboratories, Pantothenic Acid 500 mg, Вітамін B5 Пант...
Фото складу Douglas Laboratories, Pantothenic Acid 500 mg, Вітамін B5 Пант...
Фото використання Douglas Laboratories, Pantothenic Acid 500 mg, Вітамін B5 Пант...
Основне фото товара Douglas Laboratories, Pantothenic Acid 500 mg, Вітамін B5 Пант...
(5)
1237 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Оскільки ваше тіло є такою складною машиною, йому потрібен широкий спектр поживних речовин, щоб залишатися сильним і функціональним. Деякі поживні речовини особливо важливі для забезпечення ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Вітамін B5 Пантотенова кислота 100 капсул

Douglas Laboratories, Pantothenic Acid 500 mg, Вітамін B5 Пантотенова кислота, 100 капсул

Опис

Оскільки ваше тіло є такою складною машиною, йому потрібен широкий спектр поживних речовин, щоб залишатися сильним і функціональним. Деякі поживні речовини особливо важливі для забезпечення вашого організму енергією, необхідною для того, щоб ви пройшли протягом дня, забезпечують ефективне засвоєння поживних речовин із їжі, яку ви споживаєте, загоюють рани та борються з хворобами. Пантотенова кислота, також відома як вітамін В5, має вирішальне значення для всіх цих завдань. Він виконує важливу функцію, допомагаючи організму переробляти жири та вуглеводи, забезпечуючи енергію як для роботи, так і для розваг. Це також допомагає переконатися, що ваше тіло може ефективно виробляти еритроцити та виробляти гормони.

Цей вітамін B допомагає вашому організму засвоювати та використовувати інші важливі поживні речовини, підтримує здоров’я серцево-судинної системи та сприяє здоров’ю травної системи. Крім того, деякі люди називають його вітаміном стресу, оскільки він запобігає повсякденному стресу, який впливає на вашу імунну систему та стан розуму. Ви навіть можете покластися на пантотенову кислоту, яка допоможе вам швидше відновитися після травм, оскільки вона дозволяє вашому організму виробляти більше антитіл, які захищають бактерії, віруси та грибки. У результаті ваші рани загоюються швидше, і у вас буде менший шанс інфікування.

Ви можете отримати вітамін B5 з необроблених харчових джерел, таких як індичка, цвітна капуста, сочевиця, яєчні жовтки та солодка картопля. Оскільки цей вітамін присутній у багатьох різних продуктах харчування, дефіцит не є поширеним явищем. Якщо вам все-таки потрібно підвищити рівень вітаміну B-5, вам може допомогти прийом добавки, яка містить його.

Пантотенова кислота 500 мг Douglas Laboratories дає вам здорову дозу вітаміну B5‚ який є основним активним інгредієнтом цього продукту. Кожна капсула містить 500 мг пантотенової кислоти разом з невеликою дозою кальцію, щоб допомогти вам підтримувати міцність кісток. Він не містить штучних ароматизаторів, барвників чи консервантів, що робить цю добавку здоровим способом отримати більше вітаміну B5. Ці капсули навіть не містять солі, цукру та глютену.

Кожна пляшка пантотенової кислоти 500 мг від Douglas Laboratories містить 100 капсул, яких вистачає на три місяці. Приймайте одну капсулу на день, якщо інше не призначено лікарем.

Douglas Laboratories є піонером у галузі персоналізованого харчування. З моменту свого заснування в 1955 році лабораторія Douglas Labs була на передовій технології харчування, що дозволило їй надавати першокласні вітаміни та інші добавки. Усі приміщення Douglas Labs відповідають або перевищують стандарти якості ISO 9001 та ISO 17025. З такою увагою до безпеки та використання лише найкращих інгредієнтів, ви можете довіряти продуктам, які надходять від Douglas Laboratories.

Офіційний сайт: http://www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Кожна капсула містить: пантотенову кислоту ............................................500 мг ( як d-пантотенат кальцію)

Дозування

Дорослим приймати по 1 капсулі в день під час їжі або за призначенням лікаря.

Запобіжні заходи

ЗБЕРІГАТИ В НЕДОСТУПНОМУ ДЛЯ ДІТЕЙ.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін B5 Пантотенова кислота (Vitamin B5)
Douglas Laboratories, Ubiquinol-QH with VESIsorb, Убіхінол, 30...
(5)
4114 грн.
У наявності