Douglas Laboratories, Сусто Ренев, Cysto Renew, 120 капсул

Код: 31657
Фото товару Douglas Laboratories, Сусто Ренев, Cysto Renew, 120 капсул
Фото складу Douglas Laboratories, Сусто Ренев, Cysto Renew, 120 капсул
Фото використання Douglas Laboratories, Сусто Ренев, Cysto Renew, 120 капсул
Основне фото товара Douglas Laboratories, Сусто Ренев, Cysto Renew, 120 капсул
3556 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Належне функціонування сечовивідних шляхів має важливе значення для загального здоровя та основної якості життя. Ми можемо сприймати це як належне, але сечовий міхур вимагає так ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories Cysto Renew 120 капсул

Douglas Laboratories, Сусто Ренев, Cysto Renew, 120 капсул

Опис

Належне функціонування сечовивідних шляхів має важливе значення для загального здоров’я та основної якості життя. Ми можемо сприймати це як належне, але сечовий міхур вимагає так само багато уваги, як і будь-який інший орган в тілі.

Douglas Labs розробила Cysto Renew спільно з доктором Гео Еспіноза, урологом-натуропатом, який ретельно досліджував кожен із цих ретельно відібраних інгредієнтів. Ця запатентована суміш призначена для потенційного сприяння різноманітним аспектам підтримки сечового міхура та здоров’я сечовивідних шляхів.

Капсули Cysto Renew від Douglas Labs містять 600 мг хондроїтину сульфату, який може допомогти у зміцненні стінки сечового міхура для покращення цілісності. До складу входить кверцетин, який є флавоноїдом, який може сприяти виробленню гістаміну та покращенню імунної відповіді.

Cyto Renew також містить L-аргінін і L-цитрулін, дві амінокислоти, які працюють як попередники оксиду азоту. Оксид азоту може допомогти розслабити гладку мускулатуру сечового міхура для покращення функції та здоров’я.

Лабораторії Дугласа та доктор Еспіноза з гордістю пропонують капсули Cysto Renew для людей, які зацікавлені в якісній добавці, яка може покращити здоров’я сечовивідних шляхів. Замовляйте на PureFormulas.com сьогодні!

Офіційний сайт: http: //www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 4 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Магній (як амінокислотний хелат магнію) 100 мг / 25% хондроїтину сульфат 600 мг / Кверцетин дигідрат 500 мг / L-аргінін 250 мг / Бромелайн 160 мг / L-цитрулін 150 мг / Запатентована суміш 300 мг / Екстракт родіоли рожевої (корінь, стандартизований до 3% розавінів)‚ Екстракт меліси (листя)‚ Алое вера (внутрішній лист). Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: желатин (капсула), целюлоза, рослинний стеарат і діоксид кремнію. Цей продукт не містить дріжджів, глютену, соєвого білка, молока/молочних продуктів, кукурудзи, натрію, цукру, крохмалю, штучних барвників, консервантів або ароматизаторів.

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 4 капсули на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Для оптимальних умов зберігання зберігайте в прохолодному та сухому місці. (59°-77° F / 15°-25° C) (відносна вологість 35-65%). Пакет із захистом від несанкціонованого доступу, не використовуйте, якщо відсутнє зовнішнє ущільнення.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
Douglas Laboratories, Potassium 99 mg Chelated, Калій, 100 капсул
(5)
1062 грн
Доставлення