Pure Encapsulations, Pregnenolone 30 mg, Прегненолон, 180 капсул

Код: 31705
Фото товару Pure Encapsulations, Pregnenolone 30 mg, Прегненолон, 180 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Pregnenolone 30 mg, Прегненолон, 180 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Pregnenolone 30 mg, Прегненолон, 180 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Pregnenolone 30 mg, Прегненолон, 180 капсул
(5)
2653 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
Прегненолон 30 мг забезпечує важливий попередник основних гормонів дегідроепіандростерону ДГЕА, кортизолу та прогестерону. Прегненолон це ефективна та потужна харчова добавка для підтримки оптимального функціонування ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Прегненолон 180 капсул

Pure Encapsulations, Pregnenolone 30 mg, Прегненолон, 180 капсул

Опис

Прегненолон 30 мг забезпечує важливий попередник основних гормонів дегідроепіандростерону (ДГЕА), кортизолу та прогестерону. Прегненолон — це ефективна та потужна харчова добавка для підтримки оптимального функціонування надниркових залоз у жінок усіх верств суспільства.

ДГЕА є найпоширенішим стероїдним гормоном надниркових залоз, який зустрічається в організмі людини. Після того, як він виробляється наднирковими залозами, ДГЕА транспортується до клітин по всьому тілу, щоб трансформуватися в андрогени, естрогени та інші гормони. Ці гормони регулюють мінеральний і жировий обмін, ендокринну та репродуктивну функцію, а також рівень енергії. На жаль, рівень DHEA у плазмі крові починає поступово знижуватися з віком — починаючи приблизно з 40 років, рівень DHEA знижується до 70 років, коли він зазвичай лише на 20 відсотків вище, ніж у молодих людей. Додавання попередника DHEA стимулює вироблення та пов’язане з підтримкою здоров’я серцево-судинної системи та вуглеводного обміну; це також допомагає покращити контроль ваги, когнітивні функції та здоров’я імунітету.

Кортизол є ще одним надзвичайно важливим гормоном, який також виділяється наднирковими залозами. Кортизол бере участь у таких функціях організму, як правильний метаболізм глюкози, регуляція артеріального тиску, підтримка вивільнення інсуліну для рівня цукру в крові, збереження здорової імунної функції та посилення запальної реакції.

Нарешті, прогестерон є жіночим гормоном, важливим для регуляції овуляції та менструації. Одним із поширених застосувань прогестерону є стимулювання менструального циклу у жінок, у яких ще не настала менопауза, але які не мають регулярних менструацій через дефіцит гормону. Гормон також можна використовувати для запобігання надмірному росту слизової оболонки матки, який часто спостерігається у жінок у постменопаузі, які отримують замісну гормональну терапію естрогеном.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 180 Кількість на порцію / прегненолон (3-альфа-гідрокси-5-бета-прегнен-20-он) 30 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі в день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не для використання особами віком до 18 років. Не використовуйте, якщо вагітні або годуєте грудьми. Проконсультуйтеся з лікарем або кваліфікованим медичним працівником, перш ніж використовувати цей продукт, якщо у вас є або є сімейна історія раку передміхурової залози, збільшення передміхурової залози, захворювання серця, низький рівень «хорошого» холестерину (ЛПВЩ) або якщо ви використовуєте будь-яку іншу дієтичну добавку ‚ ліки, що відпускаються за рецептом, або без рецепта. Не перевищуйте рекомендовану порцію. Перевищення рекомендованої порції може спричинити серйозні негативні наслідки для здоров’я. Можливі побічні ефекти включають акне, випадання волосся, ріст волосся на обличчі (у жінок), агресивність, дратівливість та підвищення рівня естрогену. Припиніть використання та негайно зверніться до лікаря або кваліфікованого медичного працівника, якщо ви відчуваєте прискорене серцебиття, запаморочення, затуманення зору або інші подібні симптоми.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Прегненолон (Pregnenolone)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2460 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Amino-NR, Амінокислоти, 180 капсул
(5)
2546 грн
У наявності