Pregnenolone 100 Micronized Lipid Matrix, Прегненолон, 60 таблеток

Код: 35825
Фото товару Pregnenolone 100 Micronized Lipid Matrix, Прегненолон, 60 таблето
Фото складу Pregnenolone 100 Micronized Lipid Matrix, Прегненолон, 60 таблето
Фото використання Pregnenolone 100 Micronized Lipid Matrix, Прегненолон, 60 таблето
Основне фото товара Pregnenolone 100 Micronized Lipid Matrix, Прегненолон, 60 таблето
(5)
2696 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.08.2024, без передоплати
Мікронізована ліпідна матриця прегненолону 100 мг є зручним джерелом прегненолону, який є природною хімічною речовиною, яка може допомогти вам підтримувати здорову когнітивну функцію та загальне ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Allergy Research Group Прегненолон 60 таблеток

Pregnenolone 100 Micronized Lipid Matrix, Прегненолон, 60 таблеток

Опис

Мікронізована ліпідна матриця прегненолону 100 мг є зручним джерелом прегненолону, який є природною хімічною речовиною, яка може допомогти вам підтримувати здорову когнітивну функцію та загальне відчуття благополуччя. Ваш організм використовує прегненолон, щоб допомогти виробляти такі гормони, як естроген, прогестерон і DHEA.

Мозок, особливо гіпокамп, який є частиною, що відповідає за створення та організацію спогадів, має високу концентрацію прегненолону. Таким чином, ця добавка прегненолону може полегшити певні симптоми, пов’язані з легкою втратою пам’яті або відсутністю концентрації. Крім того, Pregnenolone 100 mg Micronized Lipid Matrix також може допомогти усунути певні ознаки втоми.

На жаль, природний рівень прегненолону часто знижується з віком; ось чому кожна таблетка Pregnenolone 100 мг Micronized Lipid Matrix містить 100 міліграмів прегненолону, отриманого з неопроміненого дикого ямсу. Ця формула з уповільненим вивільненням може сприяти оптимальному засвоєнню двома способами: вона мікронізована (що робить кожну частинку меншою) і має ліпідну матрицю, яка обходить вашу печінку під час процесу травлення.

При рекомендованому дозуванні однієї таблетки на день під час їжі кожної пляшки з 60 таблетками прегненолонової 100 мг мікронізованої ліпідної матриці Allergy Research Group має вистачити приблизно на два місяці.

Офіційний сайт: https: //www.allergyresearchgroup.com

Інгредієнти

Розмір порції 1 таблетка з рискою Порцій в упаковці 60 Кількість на порцію: прегненолон 100 мг Інші інгредієнти: мікозол, мікрокристалічна целюлоза, рослинна олія, рослинний віск, Cab-o-sil, стеарат магнію. Ця поживна речовина має найвищу якість і чистоту, не містить усіх поширених алергенів (антигенів) і не містить консервантів, розріджувачів або штучних добавок. Колір продукту може відрізнятися. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці‚ щільно закритим.

Дозування

Як дієтична добавка‚ 1 таблетка на день під час їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

ПОПЕРЕДЖЕННЯ: НЕ ДЛЯ ВИКОРИСТАННЯ ОСОБАМИ ВІКОМ ДО 18 РОКІВ. НЕ ВИКОРИСТОВУЙТЕ ПІД ЧАС ВАГІТНОСТІ АБО ГОДУВАННЯ. Проконсультуйтеся з лікарем або кваліфікованим медичним працівником, перш ніж використовувати цей продукт, якщо у вас є або є сімейна історія раку передміхурової залози, збільшення передміхурової залози, захворювання серця, низький рівень «хорошого» холестерину (ЛПВЩ) або якщо ви використовуєте будь-яку іншу дієту добавки, ліки, що відпускаються за рецептом, або ліки, що продаються без рецепта. Не перевищуйте рекомендовану порцію. Перевищення рекомендованої порції може спричинити серйозні негативні наслідки для здоров’я. Можливі побічні ефекти включають акне, випадання волосся, ріст волосся на обличчі (у жінок), агресивність, дратівливість та підвищення рівня естрогену. Припиніть використання та негайно зверніться до лікаря або кваліфікованого медичного працівника, якщо ви відчуваєте прискорене серцебиття, запаморочення, розмитість зору або інші подібні симптоми.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Прегненолон (Pregnenolone)
Allergy Research Group, Tricycline, Тріціклін, 90 капсул
(4.9)
3261 грн
Доставлення
Allergy Research Group, DIM, Дііндолілметан, 120 капсул
(5)
3488 грн
Доставлення