Life Extension, Cognitex Elite Pregnenolone, Прегненолон, 60 таблеток

Код 9774
Основне фото товара Life Extension, Cognitex Elite Pregnenolone, Прегненолон, 60 т...
(4.9)
2157 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 11.04.2024, без передоплати
Не містить глютену. Комплексна підтримка здоров'я мозку. Харчова добавка. Сертифікат LE без ГМО. Cognitex Elite Pregnenolone містить SIBELIUS: екстракти шавлії, чорниці AuroraBlue і ашваганди, а також фосфатидилсерин, вінпоцетин, уридин-5'-монофосфат ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 737870239765
Вага: 0.15 кг

Life Extension Прегненолон 60 таблеток

Life Extension, Cognitex Elite Pregnenolone, Прегненолон, 60 таблеток

Опис

Cognitex Elite Pregnenolone містить SIBELIUS: екстракти шавлії, чорниці AuroraBlue і ашваганди, а також фосфатидилсерин, вінпоцетин, уридин-5'-монофосфат (UMP) і нейроактивний гормон прегненолон. Будучи флагманом нашої лінії Cognitex, це наша найповніша формула для підтримки мозку.

Когнітивне здоров’я впливає на те, що ви розумієте, обробляєте та пам’ятаєте. Ось чому ми розробили Cognitex Elite Pregnenolone.

Переваги Cognitex Elite Pregnenolone 

Що таке фосфатидилсерин (PS)?

Фосфатидилсерин (PS) є важливою частиною здорових клітинних мембран. Це сприяє здоровій когнітивній функції, пам’яті, концентрації, уваги тощо.

Чому ми додали прегненолон? 

Нейрогормон прегненолон модулює пластичність мозку, допомагаючи підтримувати здорову когнітивну функцію, увагу та пам’ять, а також настрій

Вважається, що здоровий мозок дорослої людини містить до 100 мільярдів нервових клітин, і ви можете покращити їх продуктивність за допомогою цілеспрямованого харчування. Cognitex Elite Pregnenolone забезпечує постійне постачання цих сполук для підтримки здоров’я мозку з віком.

SIBELIUS: екстракт шавлії для уваги та пам'яті 

Відомо, що екстракт шавлії сприяє здоровому рівню основного нейромедіатора ацетилхоліну та інших нейрохімічних речовин, необхідних для оптимальної роботи мозку. Він також підтримує настрій і когнітивну діяльність. У нашій формулі Cognitex Elite використовується шавлія SIBELIUS, новий тип екстракту шавлії, який був клінічно вивчений для підтримки здорового мозку та когнітивних функцій.

У рандомізованому, плацебо-контрольованому, подвійному сліпому клінічному дослідженні SIBELIUS Sage покращив точність уваги, оперативну пам’ять, а також розпізнавання та запам’ятовування. Доведено, що шавлія SIBELIUS посилює відчуття спокою та задоволення.

Фосфатидилсерин підтримує оптимальну роботу клітин мозку 

Фосфатидилсерин, важливий компонент здорових клітинних мембран, має вирішальне значення для метаболізму та функціонування мозку та підтримує зв’язок між клітинами мозку. Це сприяє здоровій когнітивній функції, здоровій пам’яті, концентрації, уваги тощо.

Ашваганда проти стресу та розумової діяльності 

Рослина ашваганда (Withania somnifera) є однією з найбільш вивчених індійських трав. Клінічні випробування показують, що ашваганда сприяє здоров’ю як мозку, так і настрою. Це може підвищити стійкість до стресу, сприяючи заспокоєнню та полегшуючи долання щоденних проблем.

Ашваганда була клінічно вивчена для заохочення аспектів здорової пам'яті, пізнання та розумової діяльності, таких як увага, виконавчі функції та швидкість обробки інформації.

Підтримуйте розумову концентрацію та підвищуйте настрій за допомогою прегненолону 

Нейрогормон прегненолон допомагає підтримувати здорові когнітивні функції, увагу та пам'ять. Фактично, прегненолон навіть вважався нейромедіатором. Також було показано, що він підтримує здоровий, позитивний настрій.

Один із способів, за допомогою якого прегненолон може досягти всього цього, полягає в заохоченні синаптичної пластичності, яка є ключовою характеристикою молодого мозку та функції мозку.

Покращуйте роботу мозку за допомогою AuroraBlue 

Фітонутрієнти чорниці можуть допомогти гальмувати вікове зниження когнітивних і рухових функцій. Було показано, що екстракти дикої чорниці пригнічують окисні та запальні фактори в клітинах мозку, щоб підтримувати здоров’я пам’яті.

У нашій формулі використовується AuroraBlue, повноцінний харчовий комплекс різних видів чорниці з незайманої тундри Аляски, що володіє потужними антиоксидантними властивостями порівняно з загальними екстрактами дикої чорниці.

Вінпоцетин для когнітивної функції 

Кілька клінічних випробувань показали, що вінпоцетин, алкалоїд, отриманий з рослини барвінок, може підтримувати здоровий кровообіг мозку, пам’ять, концентрацію та загальну когнітивну функцію.

Уридин-5'-монофосфат підтримує здорову роботу мозку 

Доклінічні дослідження показали, що уридин-5'-монофосфат підтримує важливі нейромедіатори ацетилхолін і дофамін і може сприяти здоровому навчанню та пам'яті.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Прийміть дві (2) таблетки, бажано рано вдень або за рекомендацією лікаря.

Склад

Мікрокристалічна целюлоза, кроскармелоза натрію, мальтодекстрин, стеаринова кислота, діоксид кремнію, водне плівкове покриття (гіпромелоза, гліцерин, вода очищена).

Доповніть Факти
Розмір порції: 2 вегетаріанські таблетки
Порцій в упаковці: 30
 Сума на порцію:% добової норми
SIBELIUS: Екстракт шавлії (листя) [станд. до 2,5% розмаринової кислоти]333 мг 
AuroraBlue Wildcrafted комплекс чорниці
[чорниця аляська (Vaccinium alaskaense How.), чорниця овальнолиста (Vaccinium ovalifolium Sm.), чорниця альпійська (Vaccinium uliginosum L.), чорниця карликова (Vaccinium cespitosum Michx)], (плід, лист, стебло) )
200 мг 
Sensoril екстракт ашвагандхи (корінь, лист) [станд. до 10% кон'югатів витанолід глікозиду]125 мг 
Фосфатидилсерин100 мг 
Прегненолон50 мг 
Уридин-5'-монофосфат, динатрію50 мг 
Вінпоцетин20 мг 
Денна цінність не встановлена.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
(093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Прегненолон (Pregnenolone)
Alt: Life Extension, Pregnenolone 100 mg, Прегненолон 100 мг, 100 к...
(5)
1062 грн.
Доставка
Alt: Life Extension, Pregnenolone 50 mg, Прегненолон 50 мг, 100 капсул
(4.9)
898 грн.
Доставка
Alt: MRM, Pregnenolone 50 mg, Прегненолон 50 мг, 60 капсул
(4.9)
421 грн.
Доставка
Alt: Country Life, Pregnenolone 30 mg, Прегненолон, 60 капсул
(4.9)
690 грн.
Доставка