Pure Encapsulations, Ashwagandha, Ашваганда, 120 капсул

Код: 31707
Фото товару Pure Encapsulations, Ashwagandha, Ашваганда, 120 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, Ashwagandha, Ашваганда, 120 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, Ashwagandha, Ашваганда, 120 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, Ashwagandha, Ашваганда, 120 капсул
2718 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Це не рідкість, коли ви переживаєте застуду. Ваше тіло може бути виснажене від боротьби з вірусом Ви відчуваєте втому як фізично, так і розумово. Можливо, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Ашваганда 120 капсул

Pure Encapsulations, Ashwagandha, Ашваганда, 120 капсул

Опис

Це не рідкість, коли ви переживаєте застуду. Ваше тіло може бути виснажене від боротьби з вірусом; Ви відчуваєте втому як фізично, так і розумово. Можливо, ви точно не знаєте, як повернутися до старого стану, але, на щастя, прийом певних добавок може допомогти пришвидшити процес відновлення.

Ашваганда (Withania somnifera) - це рослина, яка відіграє величезну роль в аюрведичному лікуванні. Аюрведа — це форма медицини, яку практикують індуїсти Індії, яка існує тисячоліттями. Ашваганда належить до сімейства перцевих, і її назва означає «запах коня» через віру в те, що ашваганда нібито дає вам силу жеребця.

Протягом своєї довгої історії ашваганда широко використовувалася для зміцнення імунної системи після хвороби. Також вважається, що він підвищує рівень енергії, підтримуючи сексуальну функцію як у чоловіків, так і у жінок. Додаткові переваги цієї рослинної добавки для здоров’я включають:

Також було показано, що ашваганда уповільнює розпад клітин мозку та допомагає підтримувати здоров’я нервової системи.

Ці овочеві капсули не рекомендуються вагітним жінкам або жінкам, які годують грудьми, а також тим, у кого є алергія на помідори чи будь-який інший представник родини пасльонових. Одна пляшка Ashwagandha містить 120 капсул, яких достатньо, щоб вистачило на два місяці, якщо приймати в рекомендованій дозі одну або дві капсули на день між прийомами їжі.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Екстракт ашвагандхи (Withania somnifera) (корінь) 500 мг / (Стандартизовано для вмісту 2,5% витанолідів) Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі в день під час або між прийомами їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ашваганда (Ashwagandha)