Pure Encapsulations, Pantothenic Acid, Вітамін B5 Пантотенова кислота, 120 капсул

Код: 31736
Фото товару Pure Encapsulations, Pantothenic Acid, Вітамін B5 Пантотенова ...
Фото складу Pure Encapsulations, Pantothenic Acid, Вітамін B5 Пантотенова ...
Фото використання Pure Encapsulations, Pantothenic Acid, Вітамін B5 Пантотенова ...
Основне фото товара Pure Encapsulations, Pantothenic Acid, Вітамін B5 Пантотенова ...
(5)
1468 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.05.2024., без передоплати
Пантотенова кислота – це вітамін комплексу B, який допомагає вашому організму перетворювати вуглеводи та жири, які ви споживаєте, в енергію, яка підтримує вашу роботу щодня. ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Вітамін B5 Пантотенова кислота 120 капсул

Pure Encapsulations, Pantothenic Acid, Вітамін B5 Пантотенова кислота, 120 капсул

Опис

Пантотенова кислота – це вітамін комплексу B, який допомагає вашому організму перетворювати вуглеводи та жири, які ви споживаєте, в енергію, яка підтримує вашу роботу щодня. Крім того, цей вітамін допомагає вашим наднирковим залозам (які розташовані на верхній частині нирок) виробляти важливі гормони, які пов’язані зі зняттям стресу та сексуальним здоров’ям. Він також відіграє важливу роль у виробництві еритроцитів, клітин, які доставляють необхідний кисень до тканин через систему кровообігу.

Оскільки пантотенова кислота є водорозчинною, ваше тіло не може зберігати її протягом тривалого часу. Хороші дієтичні джерела вітаміну B5 включають м’ясо органу, брокколі, авокадо, бобові, лосось і цільні зерна; однак з багатьох оброблених харчових продуктів видалена пантотенова кислота. Ви можете приймати такі харчові добавки, як пантотенова кислота, щоб забезпечити достатній рівень цієї поживної речовини щодня.

На додаток до інших переваг, вітамін B5 може підтримувати здоров’я травного тракту. В результаті пантотенова кислота може сприяти засвоєнню організмом інших поживних речовин, таких як рибофлавін (вітамін B2). Разом із підтримкою виробництва клітинної енергії, цей вітамін також може допомогти вашому організму синтезувати амінокислоти, жирні кислоти та інші вітаміни. Якщо у вас проблеми зі сном, болі в шлунку або втома, дефіцит є рідкісним, але можливим.

Приймати по одній капсулі щодня з їжею. Кожна капсула містить 500 міліграмів пантотенової кислоти, а також невелику кількість вітаміну С для додаткової підтримки ефективності. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки пантотенової кислоти на 120 капсул вистачить приблизно на чотири місяці.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Пантотенова кислота (як пантотенат кальцію) (B5) 500 мг / 5‚000% Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза), вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ аскорбілпальмітат . Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі в день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін B5 Пантотенова кислота (Vitamin B5)
Pure Encapsulations, OsteoBalance, ОстеоБаланс, 210 капсул
(5)
2927 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн.
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн.
У наявності