Saw Palmetto Plus with Nettle Root Extract, Сав Пальметто, 120 капсул

Код: 31920
Фото товару Saw Palmetto Plus with Nettle Root Extract, Сав Пальметто, 120 ка
Фото складу Saw Palmetto Plus with Nettle Root Extract, Сав Пальметто, 120 ка
Фото використання Saw Palmetto Plus with Nettle Root Extract, Сав Пальметто, 120 ка
Основне фото товара Saw Palmetto Plus with Nettle Root Extract, Сав Пальметто, 120 ка
(5)
5059 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
Простата - це залоза, яка оточує уретру і має важливе значення для чоловічого здоровя. Однак, особливо коли ви або чоловік у вашому житті старієте, його ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations Сав Пальметто 120 капсул

Saw Palmetto Plus with Nettle Root Extract, Сав Пальметто, 120 капсул

Опис

Простата - це залоза, яка оточує уретру і має важливе значення для чоловічого здоров'я. Однак, особливо коли ви або чоловік у вашому житті старієте, його простата може потребувати додаткової підтримки.

У деяких випадках чоловік може страждати від захворювання, відомого як доброякісна гіперплазія простати (ДГПЗ); зазвичай цей стан не є ознакою серйознішої проблеми зі здоров’ям, але може викликати дискомфорт і роздратування. Збільшена простата може тиснути на уретру, і цей тиск може сприяти витіканню сечі, незначному болю, затримці сечі, неможливості повністю спорожнити сечовий міхур або постійній потребі прокидатися, щоб скористатися ванною вночі.

Saw Palmetto Plus з екстрактом кореня кропиви забезпечує суміш кількох важливих рослинних екстрактів. Основним інгредієнтом є пальмова пальма, яка може допомогти чоловікам підтримувати ефективний метаболізм і переробку тестостерону, одночасно, можливо, знижуючи рівень ферменту, який сприяє росту клітин простати. Крім того, екстракт пальметто може сприяти хорошому кровотоку сечі.

Крім того, пекуча кропива або корінь кропиви можуть допомогти контролювати активність ферментів і метаболізм гормонів у клітинах простати, що може сприяти здоров’ю простати. Saw Palmetto Plus з екстрактом кореня кропиви поєднує в собі обидва завдяки їх синергічному потенціалу. У той же час гарбузова олія дає простаті цинк, а також незамінні жирні кислоти. Нарешті, екстракт Pygeum africanum може допомогти в метаболізмі гормонів пролактину та простагландинів простати.

Приймайте дві-чотири м’які капсули на день, розділивши дози між прийомами їжі. У рекомендованому дозуванні кожна пляшка із 120 капсул Saw Palmetto Plus з екстрактом кореня кропиви має вистачити від двох до чотирьох місяців.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 м’які гелеподібні капсули Порцій в упаковці: 60 Кількість на порцію / Калорії 20 Калорій з жиру 20 Загальний жир 2 г / 3% вітаміну Е (у вигляді D-альфа-токоферолу) 20 МО / 67% Екстракт пальми (Serenoa Repens) (фрукти) ) 320 мг / (Стандартизовано для вмісту 85% загальної кількості жирних кислот) Гарбузова (Curcubita Pepo) Олія (насіння) (свіжовіджата) 640 мг / Pygeum (Pygeum Africanum) Екстракт (кора) 40 мг / Екстракт кропиви (Urtica Dioica) (корінь) ) 400 мг / Денна норма не встановлена. Відсоток добової норми базується на дієті в 2000 калорій. Інші інгредієнти: желатинова капсула (желатин, гліцерин, очищена вода, ріжкове дерево), бджолиний віск, соняшниковий лецитин. Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2 капсули 1-2 рази на день між прийомами їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Сав Пальметто (Saw Palmetto)
Pure Encapsulations, Tribulus Formula, Трибулус, 90 капсул
(5)
2402 грн
У наявності
Pure Encapsulations, Trace Minerals, Мінерали, 60 капсул
(5)
1058 грн
У наявності