Cal/Mag/Zinc Complex with Vitamin D, Кальцій Магній, 240 капсул

Код: 32230
Фото товару Cal/Mag/Zinc Complex with Vitamin D, Кальцій Магній, 240 капсул
Фото складу Cal/Mag/Zinc Complex with Vitamin D, Кальцій Магній, 240 капсул
Фото використання Cal/Mag/Zinc Complex with Vitamin D, Кальцій Магній, 240 капсул
Основне фото товара Cal/Mag/Zinc Complex with Vitamin D, Кальцій Магній, 240 капсул
(5)
2749 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 03.06.2024, без передоплати
Розміщення вашого особистого здорового харчування як важливого питання у вашому житті є ключовим для забезпечення вашого загального здоровя. Багато хто бореться з наслідками дефіциту поживних ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Metabolic Maintenance Кальцій Магній 240 капсул

Cal/Mag/Zinc Complex with Vitamin D, Кальцій Магній, 240 капсул

Опис

Розміщення вашого особистого здорового харчування як важливого питання у вашому житті є ключовим для забезпечення вашого загального здоров’я. Багато хто бореться з наслідками дефіциту поживних речовин‚ і марно почуваються не в найкращому стані, тому що їхній рівень вітамінів і мінералів не відповідає потребам. Дієта та фізичні вправи допомагають багатьом частинам вашого загального здоров’я, але ви повинні бути впевнені, що працюєте якнайкраще. Одним із найнадійніших способів зробити це є прийом дієтичних добавок. Cal/Mag/Zinc Complex with Vitamin D 240 вегетаріанських капсул від Metabolic Maintenance містить кілька різних вітамінів і мінералів, які можуть допомогти підтримувати здоров’я кісток і забезпечувати корисну дозу.

Ця добавка забезпечує величезну кількість необхідних поживних речовин для здорового способу життя, які також мають природну високу якість. Високопродуктивні джерела кальцію та магнію, а також цинку, бору та вітаміну С є джерелом мультимінерального комплексу. Додавання 100 МО вітаміну D-3 є корисним джерелом вітаміну, який іноді важко отримати. Вітамін D-3 виробляється організмом після того, як він отримує достатній вплив сонячного світла, і відіграє ключову роль у побудові міцних кісток і регуляції внутрішніх систем.

Комплекс кальцію/магнію/цинку з вітаміном D поставляється у вегетаріанській капсулі, яку легко прийняти. Продукти Metabolic Maintenance через PureFormulas не містять жодних консервантів, сполучних речовин та наповнювачів.

Кожної пляшки з 240 капсулами Cal/Mag/Zinc Complex with Vitamin D by Metabolic Maintenance має вистачити приблизно на 8 місяців у рекомендованій дозі 1 капсула на день або відповідно до рекомендацій медичного працівника.

Вітаміни та добавки для підтримки метаболізму перевірені часом і схвалені лікарями. Усі продукти дійсно не містять допоміжних речовин, що означає відсутність наповнювачів, таких як целюлоза чи діоксид кремнію, які інші виробники часто додають до продуктів. Використовуючи лише найчистіші інгредієнти та передові медичні технології, вітаміни та добавки Metabolic Maintenance поставляються у флаконах із затемненого скла, щоб найкраще зберігати їх, не втрачаючи своєї сили та ефективності.

Офіційний сайт: http: //www. metabolicmaintenance. com

Інгредієнти

Кількість на капсулу / вітамін С (у вигляді аскорбілпальмітату) 10 мг / 17% вітаміну D-3 (у вигляді холекальциферолу) 100 МО / 25% кальцію (у вигляді карбонату кальцію та цитрату кальцію) 250 мг / 25% магнію (у вигляді цитрату/аспартату магнію) 125 мг / 31% цинку (у вигляді цитрату цинку) 6 мг / 40% бору (у вигляді цитрату бору та аспартату бору) 0,5 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська целюлозна капсула. Без глютену та допоміжних речовин. Виготовлено на заводі, що відповідає GMP.

Дозування

Використовуйте відповідно до вказівок вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати щільно закритим у прохолодному‚ сухому місці‚ недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кальцій Магній (Calcium Magnesium)
Metabolic Maintenance, Buffered Vitamin C, Вітамін C, 90 капсул
(5)
1771 грн
Доставлення