Pure Encapsulations, СП Ультимейт, SP Ultimate, 180 капсул

Код: 32453
Фото товару Pure Encapsulations, СП Ультимейт, SP Ultimate, 180 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, СП Ультимейт, SP Ultimate, 180 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, СП Ультимейт, SP Ultimate, 180 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, СП Ультимейт, SP Ultimate, 180 капсул
6502 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Saw palmetto serenoa repens це невелика пальмова рослина з плодами, яка забезпечує багато переваг для чоловічої репродуктивної системи та здоровя сечовивідних шляхів. Століттями корінні ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations SP Ultimate 180 капсул

Pure Encapsulations, СП Ультимейт, SP Ultimate, 180 капсул

Опис

Saw palmetto (serenoa repens) — це невелика пальмова рослина з плодами, яка забезпечує багато переваг для чоловічої репродуктивної системи та здоров’я сечовивідних шляхів. Століттями корінні американські племена майя та семінолів використовували рослину як засіб для лікування багатьох захворювань. Майя використовували частини рослини для виготовлення тоніка, а семіноли використовували ягоди пальметто як антисептичні ліки. На початку 20-го століття американські чоловіки почали збирати ягоди рослини для полегшення інфекцій сечового міхура. Сьогодні відомо, що пальметто підтримує здоров’я простати.

Прийом харчової добавки з пальмовою пальмою, такої як SP Ultimate, забезпечує високу концентрацію пальмової пальми у формулі, яка також містить вітаміни та біофлавоноїди для підтримки загального здоров’я чоловіків. Ці інші інгредієнти включають:

Рекомендоване дозування SP Ultimate від рекомендує вам приймати три овочеві капсули на день, розділеними дозами під час їжі. Кожної пляшки на 180 капсул має вистачити приблизно на два місяці.

прагне до розробки та виробництва високоякісних гіпоалергенних дієтичних добавок. Контроль якості під час розробки та виробництва має першочергове значення. Усі продукти виготовляються з максимально біодоступних інгредієнтів.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули. Порції в упаковці: 60 кількостей на порцію / Вітамін D (у вигляді холекальциферолу) (D3) 400 МО / 100% цинк (у вигляді цитрату цинку) 15 мг / 100% селену (із селенових дріжджів) 70 мкг / 100% Saw Palmetto ( Serenoa Repens) Екстракт (фрукти) 640 мг / (Стандартизовано для вмісту 45% жирних кислот) Лікопін 10 мг / Екстракт пигеуму (Pygeum Africanum) (кора) 100 мг / Бета-ситостерин (з комплексу соєвих фітостеролів) 60 мг / Розторопша плямиста (Silybum Marianum) Екстракт (насіння) 100 мг / (Стандартизований для вмісту 80% силімарину) Екстракт куркуми (Curcuma Longa) (корінь) 100 мг / (Стандартизований для вмісту 95% куркуміноїдів) Зелений чай (Camellia Sinensis) Екстракт (листя) 100 мг / (Стандартизовано для вмісту 65% загальних катехінів чаю та 23% епігалокатехінгалату (EGCG)) Екстракт граната (Punica Granatum) (цілий плід) 50 мг / (Стандартизовано для вмісту 40% пунікозідів) Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: Вегетаріанська капсула (целюлоза, вода)‚ гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ аскорбілпальмітат. Містить сою. Виготовлено та виготовлено з метою уникнення: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 3 капсули в день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого доступу: використовуйте, лише якщо запобіжна пломба не пошкоджена. Не слід приймати вагітним або годуючим жінкам. Якщо у вас є якісь захворювання або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте у недоступному для дітей місці. Застереження щодо алергенів: містить сою.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)