Douglas Laboratories, L-Tryptophan, L-Триптофан, 60 капсул

Код: 32839
Фото товару Douglas Laboratories, L-Tryptophan, L-Триптофан, 60 капсул
Фото складу Douglas Laboratories, L-Tryptophan, L-Триптофан, 60 капсул
Фото використання Douglas Laboratories, L-Tryptophan, L-Триптофан, 60 капсул
Основне фото товара Douglas Laboratories, L-Tryptophan, L-Триптофан, 60 капсул
(5)
2917 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Важливо переконатися, що ми отримуємо достатню кількість незамінних амінокислот. Це тому, що наш організм не може їх виробляти, тому вони мають бути постійною частиною нашого ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Douglas Laboratories L-Триптофан 60 капсул

Douglas Laboratories, L-Tryptophan, L-Триптофан, 60 капсул

Опис

Важливо переконатися, що ми отримуємо достатню кількість незамінних амінокислот. Це тому, що наш організм не може їх виробляти, тому вони мають бути постійною частиною нашого раціону. Вегетаріанські капсули з L-триптофаном Douglas Labs можуть забезпечити переваги амінокислоти, відомої як триптофан.

Вегетаріанські капсули L-триптофану Douglas Labs містять 1000 мг L-триптофану в кожній порції. Цю амінокислоту в природі можна знайти як у рослинних, так і в тваринних білках. Він необхідний для підтримки, розвитку та функціонування кількох життєво важливих органів.

Після поглинання L-триптофан перетворюється на 5-HTP (5-гідрокситриптофан) і, зрештою, на серотонін. Серотонін є нейромедіатором‚ що означає, що він відповідає за передачу сигналу між нервами. Він може відігравати вирішальну роль у регуляції настрою та реакції організму на стрес.

L-триптофан також бере участь у виробництві мелатоніну, який відповідає за регуляцію здорових циклів сну/неспання. Додаткові інгредієнти, такі як вітаміни В2 і В6, ніацинамід, вітамін С також потенційно можуть сприяти виробленню серотоніну.

Допоможіть своєму організму підтримувати належний рівень цієї незамінної амінокислоти. Замовляйте вегетаріанські капсули з L-триптофаном Douglas Labs у PureFormulas сьогодні!

Офіційний сайт: http://www.douglaslabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 вегетаріанські капсули Порція в контейнері: 30 Кількість на порцію / Вітамін B6 (у вигляді піридоксаль-5-фосфату) 6,7 мг / 394% L-триптофану (у вигляді TryptoPure) 1‚000 мг / * *Денна норма (DV ) не встановлено. Інші інгредієнти: гідроксипропілметилцелюлоза (капсула) Без глютену / без ГМО

Дозування

Як дієтичну добавку дорослі приймають по 2 капсули 1-3 рази на день між прийомами їжі або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, особливо психіатричні та антидепресанти, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Триптофан (L-Tryptophan)