Designs for Health, Resveratrol Supreme, Ресвератрол, 60 капсул

Код: 33115
Фото товару Designs for Health, Resveratrol Supreme, Ресвератрол, 60 капсул
Фото складу Designs for Health, Resveratrol Supreme, Ресвератрол, 60 капсул
Фото використання Designs for Health, Resveratrol Supreme, Ресвератрол, 60 капсул
Основне фото товара Designs for Health, Resveratrol Supreme, Ресвератрол, 60 капсул
(5)
3510 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 03.06.2024, без передоплати
Ресвератрол належить до класу природних хімічних речовин, званих поліфенолами, які містяться в таких продуктах, як виноград, ягоди, арахіс і червоне вино. За останні кілька десятиліть ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Designs for Health Ресвератрол 60 капсул

Designs for Health, Resveratrol Supreme, Ресвератрол, 60 капсул

Опис

Ресвератрол належить до класу природних хімічних речовин, званих поліфенолами, які містяться в таких продуктах, як виноград, ягоди, арахіс і червоне вино. За останні кілька десятиліть він привернув увагу дослідників і споживачів, які піклуються про своє здоров’я, своєю потенційною здатністю сприяти здоров’ю протягом усього життя. Ресвератрол є антиоксидантом‚ що означає, що це молекула, яка працює для захисту клітин вашого тіла від шкідливих речовин, відомих як вільні радикали. Вільні радикали - це молекули, які реагують з клітинами вашого тіла та сприяють процесу старіння. Доведено, що ресвератрол виводить вільні радикали з організму, що може знизити ризик розвитку ряду захворювань.

На лабораторних тваринах також було показано, що ресвератрол збільшує виробництво білка, який подовжує тривалість життя. Дослідники виявили, що ресвератрол може збільшити тривалість життя плодових мушок, рибок даніо, дріжджів, черв’яків та мишей. Дози, використані в цих дослідженнях, вищі, ніж люди могли б реально споживати, якби вони намагалися отримати ресвератрол лише з природних джерел; ось чому добавка, як Resveratrol Synergy від Designs for Health, може бути відповіддю. Ця формула була розроблена, щоб забезпечити ресвератрол у зручній для прийому вегетаріанській капсулі.

Крім резерватролу, Reservatrol Synergy також містить кверцетин і лецитин. Кверцетин — це ще один поліфенол, який, як було показано, працює в поєднанні з ресвератролом для посилення його ефекту. Лецитин був доданий для сприяння підвищеному засвоєнню вашим організмом резерватролу, що дозволяє вам відчути більше його позитивних ефектів. Він забезпечує всі ці переваги без будь-яких інгредієнтів тваринного походження.

При прийомі в рекомендованій дозі від 1 до 2 таблеток на день одна пляшка Resveratrol Synergy на 60 капсул містить запас на один-два місяці.

Designs for Health була заснована в 1989 році командою клінічних дієтологів і ставить науку на перше місце при створенні продуктів і формул. З моменту заснування компанія зосередилася на виробництві дієтичних добавок, які містять якісні натуральні інгредієнти в ефективних дозах. Він прагне надавати найкращі продукти для медичних працівників і пацієнтів.

Офіційний сайт: https: //www. designsforhealth. com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Кількість на порцію / Транс-ресвератрол (з японського споришу) (polygonum cuspidatum) (корінь) 200 мг / Кверцетин 200 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза (капсула), соняшниковий лецитин, мікрокристалічна целюлоза, рослинний стеарат, діоксид кремнію. Не містить глютену, молочних продуктів, сої та ГМО. Вироблено на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP у США.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по одній капсулі на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати при кімнатній температурі. Зберігати в недоступному для дітей. Тільки для професійного використання. Примітка: колір, розмір або форма можуть відрізнятися між партіями.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ресвератрол (Resveratrol)
Designs for Health, NeuroMag, Магній, 90 капсул
(5)
3746 грн
У наявності