Vitanica, Lysine Extra, L-Лізин, 60 капсул

Код: 33247
Фото товару Vitanica, Lysine Extra, L-Лізин, 60 капсул
Фото складу Vitanica, Lysine Extra, L-Лізин, 60 капсул
Фото використання Vitanica, Lysine Extra, L-Лізин, 60 капсул
Основне фото товара Vitanica, Lysine Extra, L-Лізин, 60 капсул
(5)
1307 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
Білок це не просто те, що ви знайдете в таких продуктах, як стейк і арахісове масло. Ваше тіло виробляє власні білки, щоб підтримувати ваші ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vitanica L-Лізин 60 капсул

Vitanica, Lysine Extra, L-Лізин, 60 капсул

Опис

Білок – це не просто те, що ви знайдете в таких продуктах, як стейк і арахісове масло. Ваше тіло виробляє власні білки, щоб підтримувати ваші кістки, органи, м’язи та кров у хорошому стані. Щоб виробляти необхідну кількість білків, вашому тілу потрібні амінокислоти.

Ви повинні їсти правильні продукти, а саме ті, що містять білок, щоб ваше тіло могло виробляти ці незамінні амінокислоти. Однак ваше тіло не в змозі виробляти деякі амінокислоти, такі як лізин. Тому важливо включити у свій раціон джерела цієї життєво важливої ​​амінокислоти. Лізин може допомогти вашому організму різними способами, наприклад:

Продукти з високим вмістом білка, такі як м’ясо, сир, яйця, квасоля та горіхи, є хорошими джерелами лізину. У сучасному напруженому світі багато людей виявляють, що їм також потрібні амінокислотні добавки. Lysine Extra від Vitanica містить 800 мг L-лізину в двох зручних капсулах. Його унікальна суміш рослинних інгредієнтів надає вашій імунній системі додаткову підтримку, щоб зробити її більш ефективною в боротьбі з інфекціями.

Інші активні інгредієнти, які підтримують ефективність лізину, включають:

Крім того, він також містить вітамін С і цинк. Прийом Lysine Extra також допомагає уникнути неприємних симптомів, пов’язаних із дефіцитом цієї амінокислоти, таких як запаморочення, втома, втрата апетиту та нудота. Кожен флакон Lysine Extra від Vitanica містить 60 капсул. Рекомендована доза становить дві-три капсули на день, якщо інше не призначено вашим лікарем.

Vitanica прагне надавати найкращі природні оздоровчі добавки для жінок. Він гарантує, що всі його продукти виготовлені з органічних трав і екстрактів, і що вони були ретельно перевірені на безпечність і ефективність. Кожен продукт Vitanica також є вегетаріанським.

Офіційний сайт: https: //vitanica.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Вітамін С (у вигляді аскорбату кальцію) 40 мг / 67% кальцію (у вигляді аскорбату кальцію) 4 мг / цинк (у вигляді L-метіоніну) 30 мг / 200% L-лізину HCI 800 мг / Екстракт надземних частин звіробою ~ Hypericum perforatum 120 мг / Екстракт листя і стебла меліси ~ Melissa officinalis 110 мг / Корінь астрагала ~ Astragalus membranaceus 110 мг / Корінь винограду Орегона ~ Berberis aquifolium 110 мг / Смола смирни ~ Commiphora мольмоль 50 мг / Денна цінність не встановлена. Не є значним джерелом кальцію. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (HPMC‚ вода)‚ l-лейцин. Цей продукт не містить консервантів, сполучних речовин, штучних барвників або ароматизаторів, лактози, солі, пшениці, глютену, сої, молочних продуктів, яєць, арахісу, горіхів, риби або молюсків. Веганський / вегетаріанський.

Дозування

Підтримуюча підтримка - дві (2) капсули на день. Тимчасова підтримка - дві (2) капсули‚ два-три рази на день протягом 10 днів.

Запобіжні заходи

Уникайте використання цього продукту під час вагітності та під час годування. Проконсультуйтеся зі своїм лікарем, якщо приймаєте Coumadin або антикоагулянти/антитромбоцитарні засоби. Стійкість до втручання: будь ласка, не використовуйте, якщо пломба безпеки зламана або відсутня. Зберігати в прохолодному, сухому місці, недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Лізин (L-Lysine)
Рауволфиа Екстра, Rauwolfia Extra Professional Formula, 180 ка...
(5)
4236 грн
Доставлення
Рауволфиа Екстра Профессионал, Rauwolfia Extra Professional Fo...
(5)
2650 грн
Доставлення
Vitanica, Овум Ей М., Ovum A.M., 30 капсул
(5)
2223 грн
Доставлення