Vitanica, Adrenal Tonic, Підтримка наднирників, 118 мл

Код: 33275
Фото товару Vitanica, Adrenal Tonic, Підтримка наднирників, 118 мл
Фото складу Vitanica, Adrenal Tonic, Підтримка наднирників, 118 мл
Фото використання Vitanica, Adrenal Tonic, Підтримка наднирників, 118 мл
Основне фото товара Vitanica, Adrenal Tonic, Підтримка наднирників, 118 мл
(5)
1593 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Adrenal Tonic розроблений для підтримки реакції організму на стрес. Веселий і простий спосіб підтримати здорову роботу надниркових залоз підтримує початкову реакцію на стрес, а також ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vitanica Підтримка наднирників 118 мл

Vitanica, Adrenal Tonic, Підтримка наднирників, 118 мл

Опис

Adrenal Tonic розроблений для підтримки реакції організму на стрес. Веселий і простий спосіб підтримати здорову роботу надниркових залоз; підтримує початкову реакцію на стрес, а також тривалий вплив стресових ситуацій. Корінь маки підтримує загальний життєвий тонус Ашваганда сприяє балансу надниркових залоз та імунної системи Корінь родіоли рожевої підтримує надниркові залози, запобігаючи виснаженню внаслідок стресу Смачний і натуральний смак чаю робить цю формулу легкою для прийому.

Офіційний сайт: https: //vitanica.com

Інгредієнти

Розмір порції: 4,92 мл / одна чайна ложка Порції в упаковці: 24 кількості на порцію / %DV Корінь маки ~ Lepidium peruvianum 500 мг / Корінь ашвагандхи ~ Withania somnifera 200 мг / Корінь родіоли рожевої 100 мг / Екстракт листя стевії ~ Stevia rebaudiana 3,4 мг / Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: деіонізована вода, рослинний гліцерин, натуральний ароматизатор ванілі, ефірні олії кориці, кардамону, фенхелю. Цей продукт не містить: консервантів, сполучних речовин, штучних барвників або ароматизаторів, цукру, лактози, солі, пшениці, глютену, сої, молочних продуктів, яєць, арахісу, горіхів, риби або молюсків. Підходить для вегетаріанців і веганів.

Дозування

Добре струсіть перед використанням. Дорослі: одна (1) чайна ложка (приблизно 5 крапельниць) щодня; можна приймати до двох разів на день протягом 2 тижнів під час додаткового стресу. Розведіть у 2-3 унціях води або за смаком. Можна також приймати нерозведеним або розведеним у гарячій воді для приємного трав’яного чаю. Також підходить для чоловіків.

Запобіжні заходи

Трав'яний залишок у пляшці є нормальним. Уникайте при біполярному захворюванні або під час вагітності. Будьте обережні, якщо приймаєте ліки від щитовидної залози. Проконсультуйтеся зі своїм лікарем, якщо годуєте грудьми. Стійкість до втручання: будь ласка, не використовуйте, якщо зовнішня захисна пломба зламана або відсутня. Зберігати в прохолодному, сухому місці, недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка наднирників (Adrenal Support)
Рауволфиа Екстра, Rauwolfia Extra Professional Formula, 180 ка...
(5)
4138 грн
Доставлення
Рауволфиа Екстра Профессионал, Rauwolfia Extra Professional Fo...
(5)
2589 грн
Доставлення