Kirkman, Magnesium Malate 1000 mg Hypoallergenic, Магній Малат, 120 капсул

Код: 33324
Фото товару Kirkman, Magnesium Malate 1000 mg Hypoallergenic, Магній Малат, 1
Фото складу Kirkman, Magnesium Malate 1000 mg Hypoallergenic, Магній Малат, 1
Фото використання Kirkman, Magnesium Malate 1000 mg Hypoallergenic, Магній Малат, 1
Основне фото товара Kirkman, Magnesium Malate 1000 mg Hypoallergenic, Магній Малат, 1
(5)
1568 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Якщо ви шукаєте добавку, яка може мати легкий заспокійливий ефект, ви можете спробувати Kirkman's Magnesium Malate 1000 mg.Допомагаючи вашим клітинам виробляти енергію, магній у цьому ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Kirkman Магній Малат 120 капсул

Kirkman, Magnesium Malate 1000 mg Hypoallergenic, Магній Малат, 120 капсул

Опис

Якщо ви шукаєте добавку, яка може мати легкий заспокійливий ефект, ви можете спробувати Kirkman's Magnesium Malate 1000 mg.

Допомагаючи вашим клітинам виробляти енергію, магній у цьому продукті Kirkman може допомогти усунути деякі ознаки незначної втоми. Оскільки магній може сприяти розслабленню м’язів, малат магнію 1000 мг також може зіграти роль у полегшенні незначного м’язового дискомфорту.

Завдяки своєму легкому седативному ефекту малат магнію потенційно може полегшити певні симптоми, пов’язані з проблемами сну.

Магній також може сприяти засвоєнню кальцію. Кальцій відіграє ключову роль у побудові та збереженні кісткової маси; це важливо, тому що міцні кістки можуть менше постраждати від фізичного впливу незначних падінь.

З цих причин кожна капсула малату магнію 1000 мг містить 1‚000 міліграм димагнію малату. Ця форма магнію поєднується з яблучною кислотою, яка може працювати для видалення надлишку алюмінію з вашого тіла.

Ця магнієва добавка особливо підходить для людей, які мають певну харчову алергію, оскільки вона не містить глютену, казеїну та сої, а також штучних ароматизаторів, барвників та консервантів.

Якщо ви не бажаєте ковтати таблетки, ви також можете роз’єднати ці капсули та змішати вміст із їжею чи напоєм на ваш вибір.

При рекомендованому розмірі порції одна-дві капсули на день кожної пляшки магнію малату 1000 мг Kirkman із 120 капсул вистачить приблизно на два-чотири місяці.

Офіційний сайт: http://www.kirkmangroup.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / магній (елементар) 160 мг / 38%* (з 800 мг магнію малату)*Відсоток добової норми базується на дієті з 2‚000 калорій. Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (гіпромелоза та вода)‚ стеарат магнію (на рослинній основі). Не містить: молока‚ яєць‚ риби‚ молюсків‚ горіхів‚ арахісу‚ пшениці та сої. УЛЬТРАТЕСТВАНО | цГМФ

Дозування

Одна-три капсули на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

ОБЕРЕЖНО: добавки магнію можуть спричинити зміни консистенції стільця та спорожнення. Якщо це станеться, припиніть використання та обговоріть це питання зі своїм лікарем. Зберігайте в сухому прохолодному місці та щільно закрийте кришкою. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Магній Малат (Magnesium Malate)
Kirkman, TMG 500 mg, ТМГ + Фолієва + B12, 120 капсул
(5)
1890 грн
У наявності