NuMedica, MCT Oil USP, MCT Олія, 473 мл

Код: 33752
Фото товару NuMedica, MCT Oil USP, MCT Олія, 473 мл
Фото складу NuMedica, MCT Oil USP, MCT Олія, 473 мл
Фото використання NuMedica, MCT Oil USP, MCT Олія, 473 мл
Основне фото товара NuMedica, MCT Oil USP, MCT Олія, 473 мл
(5)
2376 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
MCT Oil USP це високоякісна суміш тригліцеридів із середнім ланцюгом MCT. MCT це спеціальні жирні кислоти, які більш повно метаболізуються для отримання енергії ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

NuMedica MCT Олія 473 мл

NuMedica, MCT Oil USP, MCT Олія, 473 мл

Опис

MCT Oil USP — це високоякісна суміш тригліцеридів із середнім ланцюгом (MCT). MCT — це спеціальні жирні кислоти, які більш повно метаболізуються для отримання енергії в організмі. Звичайні жири та олії містять довголанцюгові жирні кислоти (LCT). У порівнянні з цими жирними кислотами, MCT набагато коротші за довжиною, тому більше нагадують вуглеводи, ніж жири. В результаті вони швидше засвоюються організмом і метаболізуються як паливо. Завдяки цьому швидкому метаболізму калорії в МСТ дуже ефективно перетворюються на паливо для негайного використання в мітохондріях, а не зберігаються у вигляді жиру. Було показано, що MCT посилюють термогенез (виробництво тепла) в організмі, таким чином сприяючи спалюванню жиру. MCT містять менше калорій, ніж LCTs, метаболізуються швидше і фактично сприяють прискореному метаболізму, щоб спалювати ще більше калорій! Олію MCT також можна використовувати як замінник звичайних олій у заправках для салатів, соусів або в кулінарії як джерело корисних жирних кислот. Не рекомендується використовувати для смаження через низьку температуру кипіння.

Офіційний сайт: https: //www.numedica.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 столова ложка Порції в контейнері: 32 Кількість на порцію / Калорії 100 Калорій з жиру 100 Загальний жир 14 г / 22% Насичені жири 14 г / 70% Тригліцериди середнього ланцюга (MCT) (з кокоса) 14 г / (55%) C8 Caprylic Acid; 35% C10 Capric Acid) Відсоток добової норми на основі 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Містить горіхи (кокос). Не містить: молока, яєць, глютену, риби, молюсків, арахісу, пшениці, сої, штучних барвників, підсолоджувачів або консервантів. Ця формула відповідає або перевищує стандарти якості cGMP. Вегетаріанська.

Дозування

Приймайте по одній столовій ложці 1-2 рази на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати щільно закритим у прохолодному‚ сухому місці. Примітка: може викликати легкий проносний ефект. Застереження щодо алергенів: містить горіхи (кокос).

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
MCT Олія (MCT Oil)
NuMedica, NOVA Complete Original, L-Цитруллін, 206 г
(4.8)
3271 грн
Доставлення
NuMedica, Power Reds Strawberry Kiwi, Суперфуд, 300 г
(5)
3271 грн
Доставлення