Saw Palmetto/Pygeum/Nettle Root, Сав Пальметто, 60 капсул

Код: 33833
Фото товару Saw Palmetto/Pygeum/Nettle Root, Сав Пальметто, 60 капсул
Фото складу Saw Palmetto/Pygeum/Nettle Root, Сав Пальметто, 60 капсул
Фото використання Saw Palmetto/Pygeum/Nettle Root, Сав Пальметто, 60 капсул
Основне фото товара Saw Palmetto/Pygeum/Nettle Root, Сав Пальметто, 60 капсул
(5)
2219 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Ваша сечовивідна система складається з органів, судин, мязів і нервів, які працюють разом, щоб виробляти та виводити відходи через сечу. Цей процес починається, як тільки ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Сав Пальметто 60 капсул

Saw Palmetto/Pygeum/Nettle Root, Сав Пальметто, 60 капсул

Опис

Ваша сечовивідна система складається з органів, судин, м’язів і нервів, які працюють разом, щоб виробляти та виводити відходи через сечу. Цей процес починається, як тільки ви споживаєте їжу або випиваєте. Після того, як ви їсте або п’єте, ваше тіло приймає необхідні йому поживні речовини, а решту залишає як відходи. Ваша сечовивідна система бере участь у процесі фільтрації та видалення цих відходів, щоб видалити шкідливі хімічні речовини та регулювати вміст води у вашому тілі. Основними органами цієї системи є нирки та сечовий міхур.

Щоб підтримувати здоров’я сечовивідних шляхів, важливо пити багато рідини. Органи в цій системі зберігатимуть відходи, доки не буде достатньо рідини для їх вивільнення; зневоднення означає, що ці шкідливі речовини можуть утримуватися у вашому сечовому міхурі чи нирках протягом тривалого періоду часу, що зрештою підвищує ризик інфікування. Ви також повинні спробувати регулярно пити журавлинний сік, оскільки вважається, що він допомагає запобігти інфекціям сечовивідних шляхів і боротися з ними.

Ви ще можете зробити більше, щоб ваші сечовивідні шляхи функціонували належним чином. Наприклад, ви можете розпочати додатковий режим. Vital Nutrients’s Saw Palmetto/Pygeum/Root Root — це добавка, що містить активні інгредієнти, які захищають від інфекцій і забезпечують належну роботу вашої сечовидільної системи. Ці капсули призначені для покращення здоров’я простати та сечовивідних шляхів за допомогою наступних натуральних трав:

Одна пляшка Saw Palmetto/Pygeum/кропиви від Vital Nutrients містить 60 капсул‚ яких вам вистачить на один місяць. Приймайте дві капсули на день під час їжі, якщо інше не призначено лікарем.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 3 вегетаріанські капсули Порції в упаковці: 20 Кількість на порцію / CO2-екстракт плодів пальмової пальми 40-45% 909 мг / (дорівнює 320 мг 75-85% екстракту жирних кислот) Екстракт кори Pygeum Africanum 2-4% 375 мг / Екстракт кореня кропиви (джерело рослинних фітостеролів) 300 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: капсула з рослинної целюлози та карбонат кальцію. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

3 капсули щодня з їжею або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Сав Пальметто (Saw Palmetto)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2286 грн
Доставлення