EuroMedica, Adrenaplex, Підтримка наднирників, 120 капсул

Код: 34004
Фото товару EuroMedica, Adrenaplex, Підтримка наднирників, 120 капсул
Фото складу EuroMedica, Adrenaplex, Підтримка наднирників, 120 капсул
Фото використання EuroMedica, Adrenaplex, Підтримка наднирників, 120 капсул
Основне фото товара EuroMedica, Adrenaplex, Підтримка наднирників, 120 капсул
(5)
2641 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 01.06.2024, без передоплати
Підтримує здорову роботу надниркових залоз і бореться з втомою Якщо вам потрібне полегшення від періодичного стресу та втоми, Adrenaplex може допомогти. Adrenaplex містить ключові поживні ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

EuroMedica Підтримка наднирників 120 капсул

EuroMedica, Adrenaplex, Підтримка наднирників, 120 капсул

Опис

Підтримує здорову роботу надниркових залоз і бореться з втомою

Якщо вам потрібне полегшення від періодичного стресу та втоми, Adrenaplex може допомогти. Adrenaplex містить ключові поживні речовини, необхідні для здорової роботи надниркових залоз, включаючи добре засвоюваний ліофілізований екстракт надниркових залоз, L-тирозин, екстракт солодки, вітамін С та інші важливі поживні речовини. Ці допоміжні інгредієнти для енергії та стійкості до стресу роблять Adrenaplex чудовою щоденною добавкою для підтримки надниркових залоз і реакції організму на стрес. Вітамін С є ключовим живильним елементом для надниркових залоз. Під час стресових подій вони виділяють цей антиоксидантний вітамін, який може діяти як захист від окислювального стресу. ДГЕА - це гормон, який синтезується в надниркових залозах. Доведено, що добавки з ДГЕА підвищують енергію та бадьорість, особливо у жінок, які потребують додаткової підтримки надниркових залоз. L-тирозин - це амінокислота, яка допомагає організму протистояти негативним наслідкам періодичного стресу. Солодка підтримує здоровий баланс гормонів надниркових залоз. ^‚ роблячи їх більш доступними для організму. Прегненолон - це гормон, який виробляють надниркові залози. Він є будівельним матеріалом для інших гормонів, таких як DHEA. Вітамін B6 у вигляді піридоксаль-5-фосфату (P-5-P) є біодоступною формою вітаміну B6, який не потребує перетворення організмом, щоб бути корисним. Вітамін B6 відіграє важливу роль у формуванні нейромедіаторів, включаючи серотонін і дофамін, які впливають на настрій і емоції. Екстракт надниркових залоз містить природні гормони та поживні речовини, які можуть підтримувати здорову функцію залоз. Пантотенова кислота відіграє важливу роль у виробництві клітинної енергії та метаболізмі енергії з жирів. Корінь реманії містить сполуку під назвою каталпол, яка допомагає підтримувати вироблення гормонів надниркових залоз. Було відзначено, що він допомагає регулювати діяльність кори надниркових залоз, підтримуючи функцію осі гіпоталамус-гіпофіз-надниркові залози та вивільнення стероїдних гормонів. Ці твердження не були оцінені адміністрацією харчових продуктів і ліків. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-якій хворобі. Періодичний стрес або втома. ^Підтримує здорові рівні вже в межах норми.

Офіційний сайт: http: //www. euromedicausa. com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на 2 капсули / Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 200 мг / 222% Вітамін B6 (у вигляді піридоксаль-5-фосфату) 10 мг / 588% пантотенової кислоти (у вигляді d- пантотенат кальцію) 100 мг / 2‚000% Екстракт надниркових залоз (ліофілізований) 450 мг / L-тирозин 450 мг / Корінь солодки (Glycyrrhiza glabra) (5: 1) Екстракт 125 мг / Корінь Реманії (Rehmannia glutinosa) (5: 1) ) Екстракт 75 мг / Прегненолон 15 мг / DHEA (дегідроепіандростерон) 10 мг / Добова норма не встановлена ​​Інші інгредієнти: желатин, мальтодекстрин, мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію, стеарат магнію рослинного походження. Не містить цукру, солі, дріжджів, пшениці, глютену, сої, молочних продуктів, штучних барвників, штучних ароматизаторів та штучних консервантів. Виготовлено фабрикою, що відповідає вимогам cGMP, виключно для: EuroMedica.

Дозування

2 капсули щодня або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка наднирників (Adrenal Support)
EuroMedica, Curaphen PM, Куркумін, 30 капсул
(5)
1486 грн
Доставлення
EuroMedica, Strontium, Стронцій, 60 капсул
(5)
1329 грн
Доставлення