L-Tryptophan 500 mg, L-Триптофан, 60 капсул

Код: 34221
Фото товару L-Tryptophan 500 mg, L-Триптофан, 60 капсул
Фото складу L-Tryptophan 500 mg, L-Триптофан, 60 капсул
Фото використання L-Tryptophan 500 mg, L-Триптофан, 60 капсул
Основне фото товара L-Tryptophan 500 mg, L-Триптофан, 60 капсул
(5)
1331 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
Якщо у вас є проблеми із засипанням і збереженням сну, ви повинні спробувати L-триптофан від Protocol for Life Balance. Ця оздоровча добавка допоможе вам розслабитися ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance L-Триптофан 60 капсул

L-Tryptophan 500 mg, L-Триптофан, 60 капсул

Опис

Якщо у вас є проблеми із засипанням і збереженням сну, ви повинні спробувати L-триптофан від Protocol for Life Balance. Ця оздоровча добавка допоможе вам розслабитися та занурить вас у спокійний і міцний сон.

L-триптофан є незамінною амінокислотою, яка не виробляється організмом і повинна надходити з їжею. Ця амінокислота міститься в основному в багатих на білок продуктах, таких як червоне м’ясо, йогурт, молоко, яйця та риба, і вважається будівельним блоком біосинтезу білка. Оскільки звичайна дієта може не забезпечити всіх поживних речовин, необхідних вашому організму, ви можете використовувати цю добавку з Protocol for Life Balance, щоб задовольнити потреби організму в L-триптофані.

Дослідження показують, що L-триптофан може відігравати важливу роль у синтезі гормону серотоніну та мелатоніну. Ці гормони реагують на стрес нашого організму, цикли неспання, сну разом із нашим настроєм. Деякі люди також вважають, що L-триптофан може значно покращити настрій разом із перевагами імунної функції. Розслабтеся та краще спіть, використовуючи добавку L-триптофан вегетаріанські капсули від Protocol for Life Balance.

Офіційний сайт: http: //www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 рослинні капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / L-триптофан (вільна форма) (2-аміно-3-індолілпропанова кислота) 1 г (1‚000 мг) / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза (капсула), порошок целюлози та стеаринова кислота (рослинне джерело). Не виготовлено з інгредієнтів із пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени. Без ГМО / Веганський / Вегетаріанський / GMP.

Дозування

Приймайте по 1-2 капсули двічі на день натщесерце з остаточною дозою перед сном або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Добавки триптофану можуть взаємодіяти з депресантами ЦНС, антидепресантами (СИОЗС, МАО) та іншими серотонінергічними агентами, такими як звіробій і 5-HTP. Проконсультуйтеся зі своїм лікарем, якщо ви приймаєте ліки або трави, вагітні/годуєте грудьми або якщо у вас є порушення функції печінки. Може викликати сонливість. Не використовуйте з алкогольними напоями або під час роботи з важкими механізмами. Не їжте пакет свіжості. Зберігати в пляшці. Примітка. Цей продукт може змінювати природні кольори. Застереження щодо алергенів: не виробляється з інгредієнтами пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Триптофан (L-Tryptophan)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2004 грн
Доставлення