Perque, Bone Guard Forte, Зміцнення кісток, 100 таблеток

Код: 34262
Фото товару Perque, Bone Guard Forte, Зміцнення кісток, 100 таблеток
Фото складу Perque, Bone Guard Forte, Зміцнення кісток, 100 таблеток
Фото використання Perque, Bone Guard Forte, Зміцнення кісток, 100 таблеток
Основне фото товара Perque, Bone Guard Forte, Зміцнення кісток, 100 таблеток
(5)
2593 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 25.07.2024, без передоплати
Bone Guard Forte 20 забезпечує вас 20 поживними речовинами, які варіюються від вітамінів, таких як вітамін C і D, до мінералів, таких як цинк і ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Perque Зміцнення кісток 100 таблеток

Perque, Bone Guard Forte, Зміцнення кісток, 100 таблеток

Опис

Bone Guard Forte 20 забезпечує вас 20 поживними речовинами, які варіюються від вітамінів, таких як вітамін C і D, до мінералів, таких як цинк і найважливіший кальцій. Bone Guard Forte 20 використовує всі ці поживні речовини для підтримки здоров’я кісток і загального самопочуття.

Вважається, що близько 15% чоловіків і 30% жінок у віці старше 50 років розвинуть остеопороз. За оцінками Національного фонду остеопорозу, до 2020 року 14 мільйонів людей страждатимуть від цього захворювання, яке послаблює щільність кісток і може призвести до падінь та інших травм.

Bone Guard Forte 20 від Perque містить правильний баланс поживних речовин, необхідних для сприяння здоровому росту кісток і запобігання розпаду кісток. Кальцій, очевидно, найвідоміший з них; однак є багато інших поживних речовин, які так само важливі для розвитку та здоров’я кісток. Ці поживні речовини включають:

Навіть якщо ви споживаєте достатню кількість кальцію, ви не отримаєте повної користі без здорових рівнів інших вітамінів і мінералів, що містяться в Bone Guard Forte 20.

Дефіцит будь-якої з цих поживних речовин може призвести до серйозних проблем зі здоров’ям, таких як рахіт або остеопороз. Остеопороз є найпоширенішим захворюванням кісток; зазвичай це відбувається у літніх людей, і основними симптомами є зменшення щільності кісткової тканини та кісткової маси. Це захворювання може розвинутися з кількох причин, включаючи гормональний дисбаланс; однак низький рівень вітаміну С, вітаміну D та/або кальцію може бути фактором.

Якщо ви споживаєте занадто багато кофеїну, натрію або алкоголю, ви також ризикуєте мати погане здоров’я кісток. Високий рівень споживання кофеїну та натрію пов’язаний із зниженням рівня кальцію та магнію – двох важливих поживних речовин для здоров’я кісток.

Ця пляшка Bone Guard Forte 20 містить 100 вегетаріанських та антиалергенних таблеток. Цієї пляшки має вистачити приблизно на один місяць, залежно від вашої щоденної дози.

Понад два десятиліття Perque розробляє та виробляє безпечні, ефективні та унікальні дієтичні добавки. Продукти Perque часто беруть участь у престижних клінічних дослідженнях, і було показано, що вони мають більшу біодоступність, ніж конкуруючі продукти. Метою засновника, доктора Рассела М. Джаффе, завжди була інтеграція традиційної медицини з принципом профілактики.

Офіційний сайт: https: //www.perque.com

Інгредієнти

Розмір порції: 4 таблетки Порції в упаковці: 25 Кількість на порцію / 19 Елементарні мінерали та поживні речовини для формування кісток Вітамін С (100% 1-аскорбат, повністю відновлений, без кукурудзи) 200 мг / 330% Вітамін D-3 (як холекальциферол) ) 400 МО / 100% вітаміну K-1 (у вигляді філохінону) 750 мкг / 937% вітаміну K-2 250 мкг / 312% біотину 250 мкг / 83% кальцію 500 мг / 50% (у вигляді ацетату, гліцинату, сукцинату, малату, фумарату та цитрату). те ) Магній 500 мг / 125% (у вигляді ацетату, гліцинату, сукцинату, малату, фумарату та цитрату) Цинк (у вигляді цитрату) 10 мг / 100% марганцю (у вигляді цитрату) 15 мг / 750% хрому (у вигляді цитрату) 250 мкг / 208% селену ium ( Як 100% 1-селенметіонін) 250 мкг / 357% міді (у вигляді себакату) 1 мг / 50% йоду 3 мг / 2000% йодиду (у вигляді йодиду калію) 150 мкг / 100% бору (у вигляді цитрату) 6 мг / Ванадій (у вигляді аскорбату) 250 мкг / Кремній (з трисилікату магнію з кінського хвоста/Equisetum) 10 мг / Стронцій (у вигляді глюконату) 50 мг / Рослинні волокна (органічна кроскармелоза) 400 мг / Денна норма не встановлена. Усі форми вищезазначених мінералів і поживних речовин використовуються в клінічних дослідженнях кісток із доведеними результатами. Інші інгредієнти: немає. Без ГМО / BPA / POP / 100% активний / без фталатів / без розчинників / вегетаріанський / без глютену / без молочних продуктів / без сої / без яєць / 100% натуральний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по чотири (4) таблетки щодня розділеними дозами з мінералами або за вказівкою вашого медичного працівника. Типове дозування: - Підтримка здорових кісток: 2-4 таблетки на день. - Сімейний або особистий ризик остеопорозу: 4-6 таблеток на день. - Відновлення або відомий остеопороз: 6-8 таблеток на день.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Необхідно зберігати щільно закритою кришкою в прохолодному та сухому місці. Не використовуйте продукт, якщо термоусадочна стрічка навколо кришки або внутрішня пломба під кришкою пошкоджена або відсутня. Вагітним і годуючим матерям необхідно проконсультуватися зі своїм лікарем, перш ніж приймати добавки.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Зміцнення кісток (Bone Strength)