Perque, Repair Guard, ЕПК, 180 таблеток

Код: 34265
Фото товару Perque, Repair Guard, ЕПК, 180 таблеток
Фото складу Perque, Repair Guard, ЕПК, 180 таблеток
Фото використання Perque, Repair Guard, ЕПК, 180 таблеток
Основне фото товара Perque, Repair Guard, ЕПК, 180 таблеток
(5)
7167 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Таблетки Repair Guard розроблені для лікування та зменшення запалення. Ця добавка містить різноманітні антиоксиданти та протизапальні інгредієнти. Ці антиоксиданти захищають клітини від вільних радикалів, викликаних ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Perque ЕПК 180 таблеток

Perque, Repair Guard, ЕПК, 180 таблеток

Опис

Таблетки Repair Guard розроблені для лікування та зменшення запалення. Ця добавка містить різноманітні антиоксиданти та протизапальні інгредієнти. Ці антиоксиданти захищають клітини від вільних радикалів, викликаних забрудненням, курінням, вживанням алкоголю та іншими джерелами. Як наслідок, цей продукт Perque сприяє здоров’ю клітин.

Нестероїдні протизапальні засоби (НПЗП) зменшують запалення, блокуючи певні ферменти; найвідомішим з цих ліків є ібупрофен. На жаль, НПЗП мають кілька неприємних побічних ефектів: запаморочення, запори та кишкові виразки. Порівняно з НПЗП та іншими протизапальними препаратами, Repair Guard може так само полегшити запалення без небезпечних побічних ефектів.

Основні інгредієнти включають:

Repair Guard зосереджена на забезпеченні вас великою кількістю антиоксидантів і природних протизапальних інгредієнтів, необхідних для зменшення впливу захворювань, таких як запалення та артрит.

Пляшка Repair Guard на 180 капсул чудово підійде, якщо у вас виникають постійні проблеми з артритом або запаленням. Деяким людям із важкими захворюваннями може знадобитися приймати від чотирьох до 12 таблеток на день, що означає, що менший запас швидко закінчиться. Купівля цієї більшої версії заощадить ваші гроші в довгостроковій перспективі.

Repair Guard не містить глютену, пшениці, кукурудзи, крохмалю, сої, цукру, дріжджів, консервантів та будь-яких інших молочних продуктів.

Офіційний сайт: https://www.perque.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 таблетка. Порції в контейнері: 180 енергетичних поживних речовин / Кількість на порцію / % добової норми Кверцетин дигідрат (водорозчинний біофлавоноїд) 1‚000 мг / * Порошок гранатового соку (високий ORAC) 60 мг / * OPC (розчинний низькомолекулярний активін) 10 мг / * Магній (як C16 і C18 алкіли з цілих, необроблених плодів і листя пальми) 35 мг / * Рослинні волокна (органічна кроскармелоза) 10 мг / * Хлорофіл 100 мкг / * Куркума 4 мкг / * *Денна норма не встановлена FDA. Не містить: цитрусових, MSG, пшениці, глютену, кукурудзи, крохмалю, цукру, сої, дріжджів, зеїну, сульфату, фосфатів (окрім коферментів), консервантів, казеїну та інших похідних молока. Без ГМО. Етикетка з повним розкриттям інформації (без прихованих або неактивних інгредієнтів) 100% рослинна, енергійна формула.

Дозування

Легкий стан: 1 таблетка щодня. Стан середньої тяжкості: 2-4 таблетки на день. Важкі стани: 4-12 таблеток на день.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Необхідно зберігати щільно закритою кришкою в прохолодному та сухому місці. Не використовуйте продукт, якщо термоусадочна стрічка навколо кришки або внутрішня пломба під кришкою пошкоджена або відсутня. Вагітним і годуючим матерям необхідно проконсультуватися з фахівцем, перш ніж приймати добавки.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
ЕПК (EPA)