Vital Nutrients, Hormone Balance, Підтримка гормонів, 120 капсул

Код: 34503
Фото товару Vital Nutrients, Hormone Balance, Підтримка гормонів, 120 капсул
Фото складу Vital Nutrients, Hormone Balance, Підтримка гормонів, 120 капсул
Фото використання Vital Nutrients, Hormone Balance, Підтримка гормонів, 120 капсул
Основне фото товара Vital Nutrients, Hormone Balance, Підтримка гормонів, 120 капсул
(5)
3741 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
Hormone Balance - це унікальна формула, розроблена для підтримки здорового метаболізму гормонів. Він містить DIM (дііндолілметан) і концентровані лігнани льону, які, як показано, сприяють нормальному ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Підтримка гормонів 120 капсул

Vital Nutrients, Hormone Balance, Підтримка гормонів, 120 капсул

Опис

Hormone Balance - це унікальна формула, розроблена для підтримки здорового метаболізму гормонів. Він містить DIM (дііндолілметан) і концентровані лігнани льону, які, як показано, сприяють нормальному метаболізму естрогену, підтримуючи співвідношення гідроксиестрогену 2/16 як у жінок до, так і після менопаузи. Ця формула містить ті поживні речовини та трави, які найкраще підтверджені дослідженнями для сприяння здоров’ю грудей і простати. Крім того, формула містить піперин, який, як було показано, значно покращує засвоєння корисних флавоноїдів. Було б розумно використовувати цю формулу в поєднанні з вітамінно-мінеральною добавкою Multi-Nutrients, щоб сприяти використанню та харчовим перевагам.

Офіційний сайт: https://www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Вітамін B6 (у вигляді піридоксину HCI) 40 мг / 2000% фолієвої кислоти (у вигляді L-5-MTHF) Метафолін 200 мкг / 50% вітаміну B12 (у вигляді метилкобаламіну) 200 мкг / 3333% магнію (Як цитрат магнію) 24 мг / 6% диіндоліметан (DIM) 100 мг / * Порошок паростків брокколі 100 мг / * SDG (секоізоларицірезінол диглікозид) 54 мг / * (З порошку лляного лігнану; 4 капсули = 2 столові ложки порошку насіння льону) Екстракт кореневища куркуми лонги 10 0 мг / * (Загальний вміст куркуміноїдів мінімум 85-90% за ВЕРХ) Екстракт листя зеленого чаю 80% 50 мг / * Екстракт листя розмарину 50 мг / * Екстракт фруктів/ягід чорного перцю (BioPerine Piperine) 2,5 мг / * Транс-ресвератрол 10 мг / * *Щодня Значення не встановлено. Інші інгредієнти: желатинова капсула, целюлоза, аскорбілпальмітат і діоксид кремнію. Містить: глютен (з пшениці, жита або ячменю). Виключає: покриття, сполучні речовини, молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

1-2 капсули 2 рази на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом. Застереження щодо алергенів: містить: глютен (із пшениці, жита або ячменю).

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка гормонів (Hormone Support)
Vital Nutrients, Lithium orotate 20 mg, Літій, 30 капсул
(5)
1064 грн.
Доставка
Vital Nutrients, Energy Plus, Трави, 120 капсул
(5)
2376 грн.
Доставка