Adrenal Support, Підтримка наднирників, 60 капсул

Код: 34589
Фото товару Adrenal Support, Підтримка наднирників, 60 капсул
Фото складу Adrenal Support, Підтримка наднирників, 60 капсул
Фото використання Adrenal Support, Підтримка наднирників, 60 капсул
Основне фото товара Adrenal Support, Підтримка наднирників, 60 капсул
(5)
1746 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Adrenal Support від Vital Nutrients – це дієтична добавка, яка підтримує надниркові залози та зменшує стрес. Стрес часто розглядають як психологічний стан; однак це зазвичай ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Підтримка наднирників 60 капсул

Adrenal Support, Підтримка наднирників, 60 капсул

Опис

Adrenal Support від Vital Nutrients – це дієтична добавка, яка підтримує надниркові залози та зменшує стрес. Стрес часто розглядають як психологічний стан; однак це зазвичай також впливає на нас фізіологічно. Ваші надниркові залози особливо сприйнятливі до стресу, головним чином через їх роль у зниженні стресу. Під час стресу ваше тіло виробляє гормони, які допомагають боротися зі стресом. Потім ваше тіло виробляє інший гормон, кортизол, який використовується для зменшення кількості попередніх гормонів. Однак під час підвищеного стресу наше тіло часто не в змозі підтримувати правильний рівень гормонів, що, у свою чергу, може викликати нервозність і безсоння.

Cordyceps sinensis є поширеним інгредієнтом добавок для підтримки надниркових залоз. Показано, що кордицепс китайський зменшує втому та зміцнює імунну систему, яка часто слабшає під час втоми надниркових залоз або стресу. Він також використовується для зниження рівня кортизолу.

Іншим інгредієнтом, який використовується для зниження рівня кортизолу, є ашваганда. Ця натуральна трава є різновидом адаптогену, який нормалізує певні гормони. Це означає, що він має здатність знижувати рівень гормону кортизолу, який часто настільки високий під час стресу.

Екстракт кореня елеутеро також вважається адаптогеном, який допомагає організму краще справлятися зі стресом. Екстракт кореня елеутеро також використовується для стимуляції вашої імунної системи.

Наднирники великої рогатої худоби використовуються для підтримки здорової функції надниркових залоз і додають енергії під час стресу та втоми. Пантотенова кислота відноситься до групи вітамінів групи В. Він використовується для стимуляції надниркових залоз і бере участь у циклі Кребса, який виробляє клітинну енергію.

Оскільки стрес настільки поширений, надниркова залоза та гормони, які вона виробляє, надзвичайно важливі. Adrenal Support допомагає організму впоратися з симптомами стресу та нормалізує рівень гормонів. Рекомендована добова доза Adrenal Support становить 2 або 3 капсули 2 або 3 рази на день. Цей флакон із 60 капсул чудово підійде, якщо ви не впевнені, чи підходить вам Adrenal Support.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https://www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Пантотенова кислота (у вигляді пантотенату кальцію) 100 мг / 1000% надниркової залози (цілої) бичачої 300 мг / * Надниркової залози (кори) бичачої 150 мг / * Екстракт кореня елеутеро 200 мг / * Екстракт кореня ашвагандхи 200 мг / * Екстракт міцелію Cordyceps Sinensis 100 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: желатинова капсула, карбонат кальцію, рисовий порошок і лейцин. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

По 2 капсули 2 рази на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Попередження: якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом. Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка наднирників (Adrenal Support)
Vital Nutrients, Lithium orotate 20 mg, Літій, 30 капсул
(5)
1064 грн
Доставлення
Vital Nutrients, Energy Plus, Трави, 120 капсул
(5)
2376 грн
Доставлення