EPA/DHA Marine Liquid Lemon, Омега ЕПК ДГК, 235 мл

Код: 34674
Фото товару EPA/DHA Marine Liquid Lemon, Омега ЕПК ДГК, 235 мл
Фото складу EPA/DHA Marine Liquid Lemon, Омега ЕПК ДГК, 235 мл
Фото використання EPA/DHA Marine Liquid Lemon, Омега ЕПК ДГК, 235 мл
Основне фото товара EPA/DHA Marine Liquid Lemon, Омега ЕПК ДГК, 235 мл
2057 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Живіть свій мозок, підтримуйте суглоби та сприяйте здоровю серцево-судинної системи за допомогою чистих EPADHA омега-3 жирних кислот! EPADHA Marine містить 1000 мг на порцію натуральної ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Premier Research Labs Омега ЕПК ДГК 235 мл

EPA/DHA Marine Liquid Lemon, Омега ЕПК ДГК, 235 мл

Опис

Живіть свій мозок, підтримуйте суглоби та сприяйте здоров’ю серцево-судинної системи за допомогою чистих EPA/DHA омега-3 жирних кислот! EPA/DHA Marine містить 1‚000 мг на порцію натуральної докозагексаєнової кислоти (DHA) та ейкозапентаєнової кислоти (EPA) з оригінального риб’ячого жиру без молекулярної дистиляції. Процес холодної фільтрації Premier Research Labs не вимагає важких маніпуляцій, високотемпературної обробки або використання жорстких розчинників для розділення EPA та DHA. Нарешті чистий повністю натуральний риб’ячий жир! Остерігайтеся молекулярної дистиляції. Навіщо брати на себе непотрібний ризик продукту за допомогою молекулярної дистиляції? Хоча рибні добавки, які містять EPA/DHA шляхом молекулярної дистиляції, часто можуть бути дешевшими, ця змінена олія не зустрічається в природі. Щоб концентрувати EPA/EDHA за допомогою молекулярної дистиляції, потрібен складний процес, який порушує природну структуру гліцерину олії. Процес включає спочатку етерифікацію EPA/DHA для отримання етилових ефірів. Потім ці ефіри ферментативно перетворюються назад у форму тригліцеридів, але ця форма не зустрічається в природі. Цей процес спочатку концентрував ПХБ. Як повідомляється, це було усунено. Проте ми вважаємо, що найбільш бажаною формою ЕПК/ДГК є природні ЕПК/ДГК, які не змінювалися та були ретельно очищені. Ласкаво просимо до риб’ячого жиру Pure EPA/DHA – без молекулярної дистиляції EPA/DHA Marine пропонує натуральні EPA та DHA з оригінального риб’ячого жиру без молекулярної дистиляції. Їх олія спочатку віджимається, потім через процес холодної фільтрації, оригінал риб’ячого жиру, природні тригліцериди кристалізуються. Потім цю олію пропускають через низькотемпературний фільтр-прес, щоб уникнути процесу високої температури. Цей процес також не вимагає використання розчинників і здатний відокремлювати насичені жири, залишаючи здорові тригліцериди жирних кислот. Ця олія золотистого кольору має освіжаючий лимонний смак. Він підходить як для дорослих, так і для дітей. Їхній риб’ячий жир — це очищений риб’ячий жир, який природним чином очищається для видалення забруднень і насичених жирних кислот, щоб залишити лише здорові тригліцериди у вигляді поліненасичених жирних кислот OMEGA-3 у формі DHA та EPA. Його природно захищають від окислення за допомогою суміші токоферолу та інших відповідних антиоксидантів. У процесі пакування риб’ячого жиру використовується фільтрація та захист від інертного газу для подальшого забезпечення чистоти та збереження продукту.

Офіційний сайт: http: //prlabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 чайна ложка (5 мл/0,17 рідкої унції) Порції в упаковці: 47 Кількість на порцію / Калорії 40 Загальний жир 5 г / 6% насичених жирів 1 г / 5% поліненасичених жирів 2 г / Мононенасичені жири 1 г / Холестерин 35 мг / 12% концентрату риб’ячого жиру (з анчоусів, сардин і скумбрії) 4,5 г / Забезпечення: EPA (ейкозапентаєнова кислота) 600 мг / DHA (докозагексаєнова кислота) 400 мг / Денна норма не встановлена. Денні норми базуються на дієті з 2‚000 калорій. Ваші щоденні норми можуть бути вищими або нижчими залежно від ваших потреб у калоріях. Інші інгредієнти: органічні ароматизатори лимона та органічні ванілі (без MSG), натуральні токофероли. Гарантія якості PRL. Без молекулярної дистиляції. Природно очищений. Без використання розчинників . Без додавання небажаних допоміжних речовин. Судово перевірено на домішки. Без хімічної або радіаційної стерилізації. Патоген. Мікробіологічне дослідження. Перевірено на важкі метали. Контролюється FDA.

Дозування

4-11 років: приймати по 1/2 чайної ложки щодня під час їжі. Від 12 років і старше: приймати по 1 чайній ложці щодня під час їжі. Примітка: добре струсіть перед використанням.

Запобіжні заходи

Пломба для втручання: використовуйте лише якщо внутрішня пломба не пошкоджена. Проконсультуйтеся зі своїм лікарем, якщо ви годуєте грудьми, приймаєте ліки або маєте захворювання, перш ніж приймати цей або будь-який інший продукт. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Після відкриття охолоджуйте. При охолодженні рідина може виглядати каламутною. Зберігати в недоступному для дітей. Застереження щодо алергенів: містить рибу.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега ЕПК ДГК (Omega EPA DHA)
Premier Research Labs, CircuZyme, Ферменти, 60 капсул
(5)
2702 грн
Доставлення
Premier Research Labs, Premier EFAs Liquid, Омега 3 6 9, 235 мл
(5)
1251 грн
Доставлення
Premier Fermented Greens Capsules, Підтримка травлення, 150 ка...
(5)
2057 грн
Доставлення