Pure Encapsulations, EPA/DHA Essentials, ЕПК і ДГК, 180 капсул

Код: 31482
Фото товару Pure Encapsulations, EPA/DHA Essentials, ЕПК і ДГК, 180 капсул
Фото складу Pure Encapsulations, EPA/DHA Essentials, ЕПК і ДГК, 180 капсул
Фото використання Pure Encapsulations, EPA/DHA Essentials, ЕПК і ДГК, 180 капсул
Основне фото товара Pure Encapsulations, EPA/DHA Essentials, ЕПК і ДГК, 180 капсул
3707 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
EPADHA Essentials від містить чистий концентрат рибячого жиру, який був мікрофільтрований для підтримки здоровя суглобів і серцево-судинної системи. Як організм може отримати користь від EPADHA рибячого ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pure Encapsulations ЕПК і ДГК 180 капсул

Pure Encapsulations, EPA/DHA Essentials, ЕПК і ДГК, 180 капсул

Опис

EPA/DHA Essentials від містить чистий концентрат риб’ячого жиру, який був мікрофільтрований для підтримки здоров’я суглобів і серцево-судинної системи.

Як організм може отримати користь від EPA/DHA риб’ячого жиру

Показано, що риб’ячий жир EPA/DHA сприяє здоров’ю серця, підтримуючи метаболізм тригліцеридів і ліпідів, сприяючи здоровій функції тромбоцитів і підтримуючи здоровий кровотік. Одне рандомізоване, подвійне сліпе плацебо-контрольоване дослідження, в якому взяли участь 223 особи, показало, що додавання риб’ячого жиру може допомогти зберегти цілісність кровоносних судин. Інше дослідження також показує, що EPA може працювати для пом’якшення протеїнкінази С, яка допоможе підтримувати артеріальні гладком’язові клітини.

Дослідження також показали, що риб’ячий жир EPA DHA підтримує здоров’я ваших суглобів. Фактично, багато дослідників вважають, що це невід’ємна частина вашого раціону, якщо ви хочете підтримувати оптимальну функцію суглобів. EPA DHA пом'якшує вироблення простагландинів і лейкотрієнів, що допомагає підтримувати здорову сполучну тканину. EPA DHA також бере участь у зниженні активності нейтрофілів, що підтримує комфорт суглобів. В одному подвійному сліпому плацебо-контрольованому дослідженні було показано, що риб’ячий жир EPA DHA модулює активність імунних медіаторів на додаток до підтримки гнучкості суглобів. У цьому дослідженні взяли участь 66 учасників.

Звідки походять EPA DHA Essentials?

отримує EPA/DHA здебільшого із сардин і анчоусів, видобутих біля узбережжя Норвегії чи Чилі. Вони були протестовані, щоб переконатися, що вони не містять забруднюючих речовин, таких як важкі метали, фурани, ПХБ, анізидин або пероксиди. також дистилює та мікрофільтрує риб’ячий жир для забезпечення оптимальної якості.

Кому слід приймати EPA DHA Essentials?

Дослідники відзначили, що відповідний баланс омега-6 до омега-3 жирних кислот становить 1: 1; однак у стандартній американській дієті баланс ближче до 25: 1, при цьому споживається набагато більше омега-6 жирних кислот. Омега-6 жирні кислоти є незамінними, але при надмірному споживанні вони можуть викликати небажане запалення. Омега-3 жирні кислоти протидіють запальним ефектам омега-6 в раціоні. EPA і DHA є типами омега-3 жирних кислот. Тож кожен, хто дотримується або дотримувався стандартної американської дієти (або іншої дієти, багатої омега-6 жирними кислотами), може отримати користь від прийому EPA DHA Essentials. Крім того, як зазначалося вище, EPA та DHA можуть мати позитивний вплив на високий рівень холестерину та біль у суглобах, тому будь-хто, хто страждає на такі захворювання, також може отримати користь від прийому EPA DHA Essentials від .

Дозування: рекомендується приймати по дві капсули в день під час їжі.

Офіційний сайт: https: //www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка гелева капсула Порції в упаковці: 180 Кількість на порцію / калорії 10 калорій з жиру 10 загального жиру 1 г / 2% холестерину Концентрат риб’ячого жиру (з анчоусів, сардин, скумбрії) 1‚000 мг / Забезпечення: EPA (ейкозапентаєнова кислота) ) 300 мг / DHA (докозагексаєнова кислота) 200 мг / Денна норма не встановлена. Відсоток добової норми базується на дієті в 2000 калорій. Ваші щоденні норми можуть бути вищими або нижчими залежно від ваших потреб у калоріях. Інші інгредієнти: желатинова капсула (желатин‚ гліцерин‚ вода)‚ натуральні токофероли. Містить рибу (анчоуси, сардини, скумбрія). Виготовлено та виготовлено, щоб уникнути: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища, доданих допоміжних речовин.

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте 1-2 капсули в день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці. Застереження щодо алергенів: містить рибу (анчоуси, сардини, скумбрія).

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега ЕПК ДГК (Omega EPA DHA)