Adreno Chelate, Підтримка наднирників, 90 капсул

Код: 34787
Фото товару Adreno Chelate, Підтримка наднирників, 90 капсул
Фото складу Adreno Chelate, Підтримка наднирників, 90 капсул
Фото використання Adreno Chelate, Підтримка наднирників, 90 капсул
Основне фото товара Adreno Chelate, Підтримка наднирників, 90 капсул
(5)
1331 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
Коли ваші надниркові залози перевантажені під час стресу, ви можете відчувати втому. Причина, по якій ви можете почуватися так, полягає в тому, що погане здоров’я ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Підтримка наднирників 90 капсул

Adreno Chelate, Підтримка наднирників, 90 капсул

Опис

Коли ваші надниркові залози перевантажені під час стресу, ви можете відчувати втому. Причина, по якій ви можете почуватися так, полягає в тому, що погане здоров’я надниркових залоз може вплинути на те, як наше тіло утримує та виділяє певні поживні речовини‚ що потім може вплинути на наше фізичне самопочуття. Зокрема, якщо наші надниркові залози не функціонують належним чином через, можливо, перевантаження, виробництво альдостерону буде порушено. Цей гормон важливий для регуляції збереження натрію, а також секреції калію в нашому організмі. Але це не єдине, на що впливає погане здоров’я надниркових залоз і стрес.

Ось чому Progressive Labs розробила Adreno Chelate‚ добавки для підтримки надниркових залоз, які спрямовані на поповнення вашого організму поживними речовинами, втраченими під час використання надниркових залоз, і тими, що необхідні для продовження підтримки функції надниркових залоз.

Калій і кальцій у цій добавки для підтримки надниркових залоз розроблені у вигляді амінокислотного хелату. Це означає, що коли ці інгредієнти подорожують шлунком і тонким кишечником нашого тіла, їх складні структури дають їм більше шансів утворитися. Важливо, що ці інгредієнти досягають такої відстані, оскільки саме тут наше тіло їх засвоює. Відновлення кальцію під час стресових ситуацій є важливим, оскільки хронічний стрес або використання надниркових залоз спричиняє втрату кальцію з сечею (побічний ефект реакції «бийся або біжи»).

Добавки для підтримки надниркових залоз Progressive Labs також містять концентрат надниркових залоз свиней, L-ізолейцин та L-лейцин. L-ізолейцин і L-лейцин є амінокислотами, які наш організм використовує для отримання енергії. Під час стресу та використання надниркових залоз будь-яке джерело клітинної енергії допоможе підтримувати вашу працездатність і побороти втому від стресу. Ось чому вони представлені в цих добавках для підтримки надниркових залоз. Деякі люди вважають, що прийом дієтичних добавок з концентратом свинячих надниркових залоз допоможе підтримувати власні надниркові залози під час стресу.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http://www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Кожна капсула містить: Кальцій (протеїнат) 27 мг. Хлорид (протеїнат) 50 мг. Натрій (протеїнат) 20 мг. Калій (протеїнат) 20 мг. Сирий концентрат надниркових залоз 40 мг. L-ізолейцин 10 мг. L-лейцин 10 мг. Інші інгредієнти: целюлоза, стеарат магнію, желатин.

Дозування

Одна-три капсули на день або більше за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка наднирників (Adrenal Support)