Progressive Labs, 5-Hydroxy L-Tryptophan, L-Триптофан, 30 капсул

Код: 34788
Фото товару Progressive Labs, 5-Hydroxy L-Tryptophan, L-Триптофан, 30 капсул
Фото складу Progressive Labs, 5-Hydroxy L-Tryptophan, L-Триптофан, 30 капсул
Фото використання Progressive Labs, 5-Hydroxy L-Tryptophan, L-Триптофан, 30 капсул
Основне фото товара Progressive Labs, 5-Hydroxy L-Tryptophan, L-Триптофан, 30 капсул
(5)
1384 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.05.2024., без передоплати
Серотонін — це нейромедіатор, який виробляється нашим тілом для полегшення зв’язку між клітинами нашого мозку та нервовою системою. Більшість клітин нашого мозку певним чином перебувають ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs L-Триптофан 30 капсул

Progressive Labs, 5-Hydroxy L-Tryptophan, L-Триптофан, 30 капсул

Опис

Серотонін — це нейромедіатор, який виробляється нашим тілом для полегшення зв’язку між клітинами нашого мозку та нервовою системою. Більшість клітин нашого мозку певним чином перебувають під впливом серотоніну, включаючи клітини, пов’язані з настроєм, апетитом, сном, певною соціальною поведінкою та багато іншого. Таким чином, серотонін надзвичайно важливий для підтримки не лише нашого фізичного здоров’я, але й нашого емоційного здоров’я. Деякі дослідження показують, що існує зв’язок між серотоніном і депресією. Хоча конкретні деталі того, як серотонін впливає на депресію, невідомі, існує кілька можливих теорій, таких як низьке виробництво серотоніну, нездатність нейромедіаторів серотоніну досягти рецепторів або низька кількість триптофану в нашому організмі. Триптофан - це амінокислота, з якої утворюється серотонін.

Якщо ви відчуваєте, що підвищення рівня серотоніну — це те, що вам потрібно, розгляньте 5-гідрокси-L-триптофан від Progressive Labs, добавку 5-HTP, отриману з griffonia simplicifolia, західноафриканського плетистого куща з бобовими. 5-гідрокси-L-триптофан (також званий 5-HTP) зазвичай виробляється природним шляхом у нашому організмі з триптофану. Потім 5-HTP синтезується в серотонін. Однак, якщо щось пригнічує вироблення 5-HTP, як низький рівень триптофану, наш організм не отримає необхідного серотоніну. Але тут на допомогу приходять добавки 5-HTP, такі як 5-Hydroxy L-Tryptophan від Progressive Labs; Якщо виробництво серотоніну є триетапним процесом, добавка 5-HTP обходить перший крок і переходить відразу до другого, забезпечуючи 5-гідрокси L-триптофан, який вироблявся б на першому етапі. Після цього вироблення серотоніну може продовжуватися.

Добавки 5-HTP використовувалися для лікування широкого спектру станів, таких як депресія, фіброміалгія, розлади сну та інші.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http://www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Кожна капсула містить: 5-гідрокси-l-триптофан 100 мг Інші інгредієнти: рисове борошно, стеарат магнію.

Дозування

Приймайте одну капсулу в день або більше за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Триптофан (L-Tryptophan)