DaVinci Laboratories, Amino 21 750 mg, Амінокислоти, 90 капсул

Код: 35215
Фото товару DaVinci Laboratories, Amino 21 750 mg, Амінокислоти, 90 капсул
Фото складу DaVinci Laboratories, Amino 21 750 mg, Амінокислоти, 90 капсул
Фото використання DaVinci Laboratories, Amino 21 750 mg, Амінокислоти, 90 капсул
Основне фото товара DaVinci Laboratories, Amino 21 750 mg, Амінокислоти, 90 капсул
(5)
1897 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 13.05.2024., без передоплати
Високоякісний, гіпоалергенний склад амінокислот. Amino 21 — це науково розроблена комбінація 21 кристалічної амінокислоти у вільній формі в природній L-конфігурації. Оскільки амінокислоти у вільній формі ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 026664230294
Вага: 0.45 кг

DaVinci Laboratories Амінокислоти 90 капсул

DaVinci Laboratories, Amino 21 750 mg, Амінокислоти, 90 капсул

Опис

Високоякісний, гіпоалергенний склад амінокислот. Amino 21 — це науково розроблена комбінація 21 кристалічної амінокислоти у вільній формі в природній L-конфігурації. Оскільки амінокислоти у вільній формі легко біодоступні та не потребують перетравлення організмом, вони можуть ефективно всмоктуватися в кровотік і супутні тканини, де вони використовуються для регенерації клітин. Amino 21 – це високоякісна амінокислотна формула для підтримки функції мозку та метаболізму м’язів. Amino 21 — це науково розроблена комбінація 21 кристалічної амінокислоти у вільній формі в природній L-конфігурації. Він забезпечує всі необхідні «будівельні блоки» для виробництва білків організму. Амінокислоти у вільній формі легко біодоступні та не потребують перетравлення організмом, вони можуть ефективно всмоктуватися в кровотік і супутні тканини, де їх можна використовувати для регенерації клітин. • Amino 21: - містить амінокислоти, які мають широке застосування як для розумових, так і для фізичних функцій. - Діють як будівельні блоки для білка. - Підтримує утворення гормонів, ферментів і антитіл. - Сприяє мобілізації жиру. - Підтримує здорову роботу нервової системи. - Підтримує здорову структуру тканин тіла та розвиток м'язів. - Приносить користь людям похилого віку, спортсменам і тим, у кого погано загоюються рани. - Ідеально підходить для тих, чиє дієтичне споживання білка нижче RDA США (рекомендована добова норма). Білок є одним із найважливіших елементів для підтримки хорошого здоров’я та життєздатності та має першочергове значення для росту та розвитку всіх тканин організму, включаючи м’язи, кров, шкіру, волосся, нігті, кістки та внутрішні органи. Гормони, ферменти та антитіла утворюються з білка. Amino 21 не виробляється з попередньо розщепленого або гідролізованого білка. Кожна кристалічна амінокислота вільної форми складається окремо. Амінокислоти в білковій формі потребують спеціальних ферментів для їх розщеплення на окремі амінокислоти. Якщо вільні амінокислоти недоступні для вироблення необхідних травних ферментів, організм не в змозі розщеплювати білок до необхідних вільних амінокислот. Амінокислотні добавки у вільній формі, такі як Amino 21, не потребують перетравлення організмом.

Офіційний сайт: https://www.davincilabs.com

Інгредієнти

Розмір порції 1 капсула Порції в упаковці 90 Кількість на порцію % добової норми Глутамінова кислота 225 мг * L-глутамін 75 мг * L-таурин 75 мг * L-аспарагінова кислота 45 мг * L-гліцин 45 мг * L-лізин HCl 30 мг * DL-фенілаланін 30 мг * L-тирозин 30 мг * L-аргінін 22,5 мг * L-цистин 22,5 мг * L-лейцин 22,5 мг * L-метіонін 22,5 мг * L-аланін 15 мг * L-серин 15 мг * L -Треонін 15 мг * L-цитрулін 15 мг * L-валін 15 мг * L-гістидин HCl 7,5 мг * L-ізолейцин 7,5 мг * L-орнітин HCl 7,5 мг * L-пролін 7,5 мг * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: желатин. Не містить глютену.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі між прийомами їжі 3 рази на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Особам з ФКУ (фенілкетонурією), вагітним або годуючим грудьми не слід використовувати цей продукт. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Колір цього продукту може змінюватися через колірні варіації натуральних інгредієнтів.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Амінокислоти (Amino Acids)
Thorne, Amino Complex Lemon, Амінокислоти, 219 г
(5)
2415 грн.
Доставка