Life Extension, X-R Shield, Здоров’я ДНК, 90 капсул

Код: 35304
Основне фото товара Life Extension, X-R Shield, Здоров’я ДНК, 90 капсул
(5)
964 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
XR Shieldпідтримує цілісність клітин*XR Shield — це формула для перорального застосування, яка може допомогти підтримувати та підтримувати цілісність клітин і здоров’я ДНК, особливо якщо ви ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Life Extension Здоров’я ДНК 90 капсул

Life Extension, X-R Shield, Здоров’я ДНК, 90 капсул

Опис

XR Shieldпідтримує цілісність клітин*XR Shield — це формула для перорального застосування, яка може допомогти підтримувати та підтримувати цілісність клітин і здоров’я ДНК, особливо якщо ви збираєтеся піддаватися впливу джерел іонізуючого випромінювання.Вегетаріанець без ГМО Від сонячного ультрафіолетового та космічного випромінювання до рентгенівського випромінювання від медичних діагностичних процедур візуалізації, таких як КТ, іонізуюче випромінювання складається з хвиль і частинок достатньої енергії, щоб впливати на атоми, «вибиваючи» електрони для створення іонів.

Офіційний сайт: https://www.lifeextension.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 вегетаріанські капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію/ %DVОрганічний порошок спіруліни 1335 мг/(забезпечує фікоціанін)Екстракт меліси (надземна частина) 200 мг/Екстракт гінгко (листя)[станд. до 24% флавонового глікозиду гінкго, 6% загальних терпенових лактонів,добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: рослинна целюлоза (капсула), суміш екстракту рису, мальтодекстрин, діоксид кремнію.

Дозування

Рекомендації: приймайте по три (3) капсули один-три рази на день під час їжі або за рекомендацією лікаря. Рекомендована тривалість застосування: починати щонайменше за 5 днів до діагностичного протоколу та продовжувати прийом, поки пляшка не закінчиться.

Запобіжні заходи

Застереження: якщо ви приймаєте антикоагулянти або антитромбоцитарні препарати або маєте порушення згортання крові, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Зберігати щільно закритим у прохолодному‚ сухому місці. Попередження:• ЗБЕРІГАЙТЕ В МЕРІ ДОСТУПНОСТІ ДІТЕЙ.• НЕ ПЕРЕВИЩУЙТЕ РЕКОМЕНДОВАНУ ДОЗУ.• Не купуйте, якщо зовнішнє ущільнення зламано або пошкоджено.• При використанні харчових добавок проконсультуйтеся зі своїм лікарем, якщо ви проходите лікування від захворювання, якщо ви вагітні або годуєте грудьми.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Спіруліна (Spirulina)