Bioclinic Naturals, Somno-Pro Tropical Breeze, Підтримка сну, 90 таблеток

Код: 35737
Фото товару Bioclinic Naturals, Somno-Pro Tropical Breeze, Підтримка сну, ...
Фото складу Bioclinic Naturals, Somno-Pro Tropical Breeze, Підтримка сну, ...
Фото використання Bioclinic Naturals, Somno-Pro Tropical Breeze, Підтримка сну, ...
Основне фото товара Bioclinic Naturals, Somno-Pro Tropical Breeze, Підтримка сну, ...
(5)
1932 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 13.05.2024., без передоплати
Якщо ви шукаєте добавку зі смачним фруктовим смаком, яка може сприяти відчуттю релаксації, ви можете спробувати жувальні таблетки Somno-Pro (Tropical Breeze) від Bioclinic Naturals.Одним із ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 629022092819
Вага: 0.45 кг

Bioclinic Naturals Підтримка сну 90 таблеток

Bioclinic Naturals, Somno-Pro Tropical Breeze, Підтримка сну, 90 таблеток

Опис

Якщо ви шукаєте добавку зі смачним фруктовим смаком, яка може сприяти відчуттю релаксації, ви можете спробувати жувальні таблетки Somno-Pro (Tropical Breeze) від Bioclinic Naturals.

Одним із основних інгредієнтів жувальних таблеток Somno-Pro (Tropical Breeze) є гормон мелатонін. Мелатонін може полегшити певні симптоми, пов’язані з проблемами сну, регулюючи циркадний ритм вашого тіла, який є внутрішнім 24-годинним годинником, який відіграє ключову роль у визначенні того, коли ви відчуваєте сонливість і коли ви не спите.

Жувальні таблетки Somno-Pro (Tropical Breeze) також містять L-теанін, амінокислоту, яка може мати легкий заспокійливий ефект.

Нарешті, ця добавка містить 5-HTP (5-гідрокситриптофан), оскільки він здатний допомогти усунути деякі легкі симптоми, пов’язані з тривогою.

Розжуйте дві таблетки за 30-45 хвилин до сну. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 90 таблеток жувальних таблеток Somno-Pro (Tropical Breeze) Bioclinic Naturals має вистачити приблизно на півтора місяці.

Офіційний сайт: http://www.bioclinicnaturals.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 таблетки . Порції в упаковці: 45. 2 таблетки забезпечують: загальну калорійність................................. ................................................. ....... 15 Загальна кількість вуглеводів..................................... ............................................3,5 г цукру..... ................................................. .............................................. 3 г Suntheanine L -Теанін................................................. 200 мг 5-гідрокситриптофану (5-HTP) ................................................. 30 мг (з Griffonia simplicifolia) (насіння) Мелатонін.................................. ................................................. ............ 3 мг Інші інгредієнти: органічний тростинний сік, стеаринова кислота, ксиліт, натуральні ароматизатори (ананас, банан, гранат, манго, маракуйя, персик)‚ лимонна кислота. Продукт не містить: штучні консерванти, барвники або підсолоджувачі; без молочних продуктів, глютену, сої, пшениці чи дріжджів.

Дозування

Розжуйте 2 таблетки за 30-45 хвилин до сну або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Хоча конкретних протипоказань не існує або не передбачається, недостатньо даних щодо застосування під час вагітності, лактації та у дітей, і може знадобитися зниження дози для дітей віком до 18 років.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка сну (Sleep Support)
Eclectic Herb, Kids Herbs Sleep, Підтримка сну, 60 мл
(5)
1220 грн.
Доставка