Bioclinic Naturals, PGX Daily Granules Fiber Unflavored, Клітковина, 150 г

Код: 35739
Фото товару Bioclinic Naturals, PGX Daily Granules Fiber Unflavored, Клітк...
Фото складу Bioclinic Naturals, PGX Daily Granules Fiber Unflavored, Клітк...
Фото використання Bioclinic Naturals, PGX Daily Granules Fiber Unflavored, Клітк...
Основне фото товара Bioclinic Naturals, PGX Daily Granules Fiber Unflavored, Клітк...
(5)
1310 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Якщо ви шукаєте зручну добавку з розчинними волокнами, ви можете спробувати PGX Daily Granules від Bioclinic Naturals. Ці гранули містять PGX (PolyGlycopleX), який є сумішшю ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Bioclinic Naturals Клітковина 150 г

Bioclinic Naturals, PGX Daily Granules Fiber Unflavored, Клітковина, 150 г

Опис

Якщо ви шукаєте зручну добавку з розчинними волокнами, ви можете спробувати PGX Daily Granules від Bioclinic Naturals. Ці гранули містять PGX (PolyGlycopleX), який є сумішшю високов’язких, водорозчинних полісахаридів, отриманих із ксантамової камеді, альгінату натрію та кореня конжаку. Зокрема, PGX може утворювати гелеву матрицю, яка потенційно може сприяти відчуттю ситості шляхом затримки спорожнення шлунка; він також може підтримувати стабільний рівень цукру в крові після їжі, оскільки в’язкі волокна можуть перешкоджати надмірній секреції інсуліну.

Крім того, гелева матриця, утворена у вашому шлунково-кишковому тракті PGX Daily Granules, може відігравати важливу роль у підтримці здорових рівнів глюкози та холестерину, затримуючи деякі харчові вуглеводи та ліпіди.

Гранули PGX Daily можна змішувати з водою або соком без утворення грудок. Ці неароматизовані гранули також можна посипати на будь-яку вологу їжу.

Приймайте по одній ложці два-три рази на день. Кожна пляшка гранул PGX Daily Granules від Bioclinic Naturals містить 150 грамів (5,3 унції) гранул, яких має вистачити від 20 днів до приблизно одного місяця при рекомендованій дозі.

Офіційний сайт: http://www.bioclinicnaturals.com

Інгредієнти

Розмір порції 1 мірна ложка (5 г) Порції в упаковці 30 калорій 20 Загальна кількість вуглеводів 5 г 2%‡ Харчові волокна 5 г 20%‡ Розчинна клітковина 5 г Кальцій 26 мг 3% Натрій 96 мг 4% PGX (PolyGlycopleX) 2,5 г Високоочищений Комплекс клітковини, виготовлений за власним процесом Envirosimplex (Amorphophallus konjac, альгінат натрію, ксантанова камедь) Не містить штучних консервантів, барвників чи підсолоджувачів, а також молочних продуктів, глютену, пшениці чи дріжджів.

Дозування

Розмішайте 1 мірну ложку (5 г) у 12 фл. унція холодної води або соку 2 рази на день. Випийте додаткову кількість води (12 рідких унцій) після прийому PGX. Почніть з ½ мірної ложки та поступово збільшуйте протягом кількох днів у міру переносимості. У деяких випадках для оптимального контролю апетиту або за вказівкою медичного працівника може знадобитися до 1 мірної ложки разів на день. Використовуйте постійно до або під час їжі або зі здоровими закусками, щоб значно знизити апетит і приборкати тягу до їжі. Варіант подачі: PGX миттєво розмішується у воді або соку, але його також можна посипати будь-якою вологою їжею, йогуртом, фруктовим салатом, вівсянкою, супом, будь-яким низькокалорійним напоєм або заміною їжі. Примітка: невеликий відсоток людей може спочатку відчути незначні тимчасові зміни травлення, оскільки організм пристосовується до додавання PGX, як правило, протягом кількох днів. Щоб полегшити перетравлення клітковини, повільно досягайте повної дози. Важливо пити достатню кількість води відразу після прийому PGX.

Запобіжні заходи

Тим, хто має відому алергію на волокна в PGX, слід уникати цього. Особам із ризиком розвитку кишкової непрохідності, наприклад із системним склерозом, слід з обережністю збільшувати споживання клітковини. Хоча конкретних протипоказань не існує або не передбачається, недостатньо даних щодо застосування під час вагітності, лактації та у дітей, і може знадобитися зниження дози для дітей віком до 18 років.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Клітковина (Fiber)
Garden of Life, DetoxiFiber, Детокс Фібер, 300 г
(5)
1159 грн.
Доставка