Carlson, Vitamin K2 as MK-4 Menatetrenone 5 mg, Вітамін K2, 60 капсул

Код: 36123
Фото товару Carlson, Vitamin K2 as MK-4 Menatetrenone 5 mg, Вітамін K2, 60...
Фото складу Carlson, Vitamin K2 as MK-4 Menatetrenone 5 mg, Вітамін K2, 60...
Фото використання Carlson, Vitamin K2 as MK-4 Menatetrenone 5 mg, Вітамін K2, 60...
Основне фото товара Carlson, Vitamin K2 as MK-4 Menatetrenone 5 mg, Вітамін K2, 60...
(5)
1484 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Підтримання вашого серця та кісток у хорошій формі має вирішальне значення для щасливого та функціонального життя. Є багато поживних речовин, які допомагають підтримувати те чи ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Carlson Вітамін K2 60 капсул

Carlson, Vitamin K2 as MK-4 Menatetrenone 5 mg, Вітамін K2, 60 капсул

Опис

Підтримання вашого серця та кісток у хорошій формі має вирішальне значення для щасливого та функціонального життя. Є багато поживних речовин, які допомагають підтримувати те чи інше, але вітамін К підтримує обидва. Він сприяє здоров’ю серцево-судинної системи, зміцнює ваші кістки та сприяє здоровому згортанню крові. Одна з форм вітаміну K, відома як вітамін K2 або менатетренон, є особливо потужною, коли мова йде про підтримку міцності ваших кісток. Такі продукти, як яловича печінка, брокколі, шпинат, зелений чай і капуста, містять велику кількість вітаміну K2.

Надлишок вітаміну К зберігається у ваших жирових запасах і печінці, тому він доступний, коли вам це потрібно. Крім того, ваш кишечник може виробляти власний вітамін K2, що означає, що дефіцит цієї поживної речовини буває рідко. Однак прийом антибіотиків може зменшити природну здатність вашого організму виробляти вітамін K2, що може призвести до кровотечі з ясен або носа. Оскільки вашому організму потрібна достатня кількість вітаміну K2, щоб використовувати кальцій для створення кісткової маси, низький рівень першого може призвести до розвитку слабких кісток. Додатковими факторами ризику дефіциту вітаміну K є важкі опіки, захворювання печінки, використання ліків, що розріджують кров, і такі захворювання, як хвороба жовчного міхура, які перешкоджають засвоєнню вітаміну K2 з раціону. Якщо вам таки потрібно підвищити рівень вітаміну К, прийом добавки може допомогти.

Вітамін K2 (менатетренон) 5 мг від Carlson Labs забезпечує здорову дозу цього важливого вітаміну. Ця добавка може допомогти вам підтримувати міцну серцево-судинну систему та здорові кістки‚ одночасно запобігаючи надмірній кровотечі. Якщо ви приймаєте препарат варфарин (Coumadin) або маєте стан, який називається дефіцитом глюкозо-6-фосфатдегідрогенази (G6PD), вам не слід використовувати добавки вітаміну K2, якщо ваш лікар не повідомив вам, що це безпечно для вас. Вітамін K2 є єдиним активним інгредієнтом цих капсул.

Одна пляшка вітаміну К2 (менатетренону) Carlson Labs 5 мг містить 60 капсул, яких вистачить приблизно на два місяці. Приймайте одну капсулу на день під час їжі, якщо інше не призначено лікарем.

Понад 45 років Carlson Labs займається розробкою високоякісних харчових добавок. Сімейна фірма пропонує найповнішу натуральну лінійку продуктів з вітаміном Е; він також відомий своїми норвезькими продуктами з риб’ячого жиру. Продукція Carlson Labs була відзначена нагородами за чудовий смак.

Офіційний сайт: http://www.carlsonlabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула на порцію / вітамін K2 (у вигляді менатетренону) 5 мг / 6250%

Дозування

Використовуйте відповідно до вказівок медичного працівника.

Запобіжні заходи

Вітамін К може антагонізувати дію антикоагулянтів, включаючи варфарин. Не приймайте цей продукт, якщо ви приймаєте Варфарин без попередньої консультації з лікарем. Не застосовувати під час вагітності та годування груддю.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін K2 (Vitamin K2)
Jarrow Formulas, K2 as MK-7 180 mcg, MK-7 180 мкг, 30 капсул
(4.9)
1104 грн.
Доставка