Rx Vitamins, Chewable Cal / Mag, Кальцій Магний, 90 таблеток

Код: 36386
Фото товару Rx Vitamins, Chewable Cal / Mag, Кальцій Магний, 90 таблеток
Фото складу Rx Vitamins, Chewable Cal / Mag, Кальцій Магний, 90 таблеток
Фото використання Rx Vitamins, Chewable Cal / Mag, Кальцій Магний, 90 таблеток
Основне фото товара Rx Vitamins, Chewable Cal / Mag, Кальцій Магний, 90 таблеток
(5)
1069 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 14.05.2024., без передоплати
Ваше тіло потребує основних вітамінів і мінералів, щоб живити, підтримувати та захищати себе. Наприклад‚ кальцій має вирішальне значення для міцних‚ здорових кісток‚ шкіри та волосся; ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 708429024200
Вага: 0.45 кг

Rx Vitamins Кальцій Магний 90 таблеток

Rx Vitamins, Chewable Cal / Mag, Кальцій Магний, 90 таблеток

Опис

Ваше тіло потребує основних вітамінів і мінералів, щоб живити, підтримувати та захищати себе. Наприклад‚ кальцій має вирішальне значення для міцних‚ здорових кісток‚ шкіри та волосся; він також може підтримувати здоров'я серцево-судинної системи та полегшити утворення каменів у нирках.

Окрім зміцнення кісток, кальцій також може мати такі переваги для здоров’я:

Для кращого засвоєння магній зазвичай поєднується з кальцієм. Він також підтримує здоров’я серця та кісток, одночасно, можливо, зменшуючи тривогу, головні болі та м’язові судоми.

Ви можете отримати кальцій і магній через такі продукти, як горіхи, капуста та сардини. Однак, якщо ви не в змозі підтримувати збалансовану дієту щодня, ви можете розглянути можливість прийому харчових добавок, щоб забезпечити отримання необхідної кількості кальцію та магнію.

Chewable Cal/Mag від RX Vitamins може доповнити ваше дієтичне споживання, забезпечуючи мінерали, необхідні для підтримки здорового способу життя. Основними інгредієнтами кожної жувальної таблетки є 250 мг кальцію та 50 мг магнію (50 мг).

При рекомендованому дозуванні двох жувальних таблеток на день кожної пляшки з 90 таблетками RX Vitamins' Chewable Cal/Mag вам вистачить приблизно на півтора місяці.

З моменту свого заснування RX Vitamins займається виробництвом найсучасніших та інноваційних нутрицевтичних препаратів, що відповідають кожному конкретному стану здоров’я. Практикуючі медичні працівники дізналися про RX Vitamins як про виробника надійних, високоякісних, ефективних харчових добавок, доступних за розумними цінами; його продукцію часто рекомендують їм колеги-клініцисти. Завдяки науковим дослідженням вітаміни RX стали добре відомими як надійне джерело продуктів для зміцнення здоров’я, на які можна розраховувати як для пацієнтів, так і для тварин.

Офіційний сайт: http://rxvitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 жувальні столи Порції в упаковці: 45 Кількість на порцію / для дітей до 4 років / для дітей 4 років і старше Калорії 10 Загальна кількість вуглеводів 2 г / † / Цукор 2 г / † / † Кальцій 250 г / 31% / 25% (як амінокислотний хелат/комплекс) Магній (як амінокислотний хелат/комплекс)†Денна норма (DV) не встановлена. * Відсотки добових норм базуються на дієті на 2000 калорій. Інші інгредієнти: фруктоза, кальцію, карбонат магнію, стерова кислота, натуральна ваніль, магнію, стеарат і повноцінний харчовий комплекс - брокколі (екстракт квіток капусти олерової)‚ морква (Daucus) корінь кароти) спіруліна, хлорела, яблуко, чорна смородина. Не містить дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока, яєць, кукурудзи, сої, пшениці, крохмалю, солі, штучних барвників і консервантів.

Дозування

Як дієтична добавка дві жувальні таблетки один раз на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте в недоступному для дітей місці. Не використовуйте, якщо пломба, що захищає від несанкціонованого доступу, відсутня або зламана.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кальцій Магний (Calcium Magnesium)