Transformation Enzymes, Protease, Травні ферменти, 120 капсул

Код: 36472
Фото товару Transformation Enzymes, Protease, Травні ферменти, 120 капсул
Фото складу Transformation Enzymes, Protease, Травні ферменти, 120 капсул
Фото використання Transformation Enzymes, Protease, Травні ферменти, 120 капсул
Основне фото товара Transformation Enzymes, Protease, Травні ферменти, 120 капсул
(5)
4271 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 14.05.2024., без передоплати
Погане травлення – одна з тих проблем, про які ніхто не хоче говорити. Іноді це може здаватися некомфортним, незручним і навіть соромним. Неправильне травлення часто ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 632889400857
Вага: 0.45 кг

Transformation Enzymes Травні ферменти 120 капсул

Transformation Enzymes, Protease, Травні ферменти, 120 капсул

Опис

Погане травлення – одна з тих проблем, про які ніхто не хоче говорити. Іноді це може здаватися некомфортним, незручним і навіть соромним. Неправильне травлення часто може викликати судоми та діарею. З цих причин важливо мати потрібну кількість ферментів у травній системі. Доведено, що протеаза трансформаційного ферменту робить саме це.

Формула в кожній капсулі Protease використовується для покращення процесу травлення, оскільки погано функціонуюча травна система може призвести до неефективного засвоєння поживних речовин і погіршення загального стану здоров’я. Ця дієтична добавка сприяє здоров’ю травної системи завдяки своїй унікальній суміші протеази з цимом, яка містить такі інгредієнти, як пептидази, бромелайн і папаїн.

Пептидази — це ферменти, які містяться в травному тракті та використовуються для розщеплення їжі на більш дрібні молекули, які можуть бути засвоєні та використані вашим тілом як поживні речовини. Зокрема, ці ферменти розривають зв’язки певних білкових молекул, щоб вони транспортувалися в тонкий кишечник для подальшого травлення. У цей момент ще інші ферменти будуть далі розщеплювати білок, доки він не поглинеться та не перетвориться на енергію.

Бромелайн використовується з кількома цілями: поряд із роллю, яку він відіграє в перетравленні білка, його загальна роль – протизапальний засіб. Деякі дослідження показують, що завдяки своїм протизапальним властивостям бромелайн може бути ефективним у полегшенні захворювань, таких як запальні захворювання кишечника (IBD) і печія.

Папаїн походить з плодів папайї. Папаїн досить популярний і використовується для лікування ряду захворювань; він в основному використовується для полегшення травлення. Папаїн діє як фермент і розщеплює білки на менші молекули. Папаїн також має антиоксидантні властивості.

Додатковим бонусом бромелайну та папаїну є те, що обидва вони мають протизапальну дію. Таким чином, обидва використовуються для зменшення симптомів запалення, викликаного незначними травмами (наприклад, розтягненнями) і навіть більш серйозними захворюваннями, такими як артрит.

Ця більша пляшка, що містить 120 капсул, чудово підійде, якщо у вас часті проблеми з травленням. Одна капсула два рази на день є рекомендованою дозою для протеази, тобто цього контейнера вистачить щонайменше на два місяці. Ви можете приймати його перорально або вийняти вміст капсули ложкою і змішати з водою.

Офіційний сайт: https://www.transformationenzymes.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула . Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / Суміш протеази цимуму (пептидази, бромелайн) (355‚017 HUT) (600‚000 PU) 641 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза, вода, цитрат кальцію.

Дозування

Приймайте одну (1) капсулу два рази на день натщесерце з 8 унцій. води або за вказівкою лікаря. Вміст капсули можна вийняти та прийняти ложкою відразу після змішування з невеликою кількістю теплої води. Одну (1) капсулу можна приймати під час їжі, щоб покращити перетравлення білків. Ти знав? Краще приймати невеликі порції протеази часто протягом дня, а не велику порцію один або два рази на день. Мета полягає в тому, щоб підтримувати постійну активність протеази в кровотоці для отримання оптимальних переваг.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Травні ферменти (Digestive enzymes)
Enzymedica, Enzyme Defense, Ферменти, 60 капсул
(5)
1367 грн.
Доставка
Enzymedica, Enzyme Defense, Ферменти, 120 капсул
(4.9)
2324 грн.
Доставка