Transformation Enzymes, Protease, Ферменти, 60 капсул

Код: 36476
Фото товару Transformation Enzymes, Protease, Ферменти, 60 капсул
Фото складу Transformation Enzymes, Protease, Ферменти, 60 капсул
Фото використання Transformation Enzymes, Protease, Ферменти, 60 капсул
Основне фото товара Transformation Enzymes, Protease, Ферменти, 60 капсул
(5)
2492 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.08.2024, без передоплати
Погане травлення одна з тих проблем, про які ніхто не хоче говорити. Часом це може здаватися некомфортним, незручним і навіть принизливим. Неправильне травлення часто ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Transformation Enzymes Ферменти 60 капсул

Transformation Enzymes, Protease, Ферменти, 60 капсул

Опис

Погане травлення – одна з тих проблем, про які ніхто не хоче говорити. Часом це може здаватися некомфортним, незручним і навіть принизливим. Неправильне травлення часто може викликати судоми та діарею. Ось чому важливо мати потрібну кількість ферментів у травній системі. Цілком можливо, що Protease корпорації Transformation Enzyme може зробити саме це.

Кожна капсула протеази складається з інгредієнтів, які можуть покращити процес травлення; це життєво важливо, оскільки погано функціонуюча травна система може призвести до неефективного засвоєння поживних речовин. Ферментна добавка, протеаза, потенційно сприяє здоровій системі травлення завдяки своїй суміші протеази Tzyme, поєднанню пептидаз, бромелайну та папаїну.

Пептидази — це ферменти травного тракту, які використовуються для розщеплення їжі на більш дрібні молекули, які можуть бути засвоєні та використані вашим організмом як поживні речовини. Зокрема, ці ферменти розривають зв’язки певних білкових молекул, щоб вони транспортувалися в тонкий кишечник для подальшого травлення.

Бромелайн використовується з кількома цілями: поряд із роллю, яку він відіграє в перетравленні білка, його загальна роль – протизапальний засіб. Деякі дослідження показують, що завдяки своїм протизапальним властивостям бромелайн може бути ефективним у полегшенні захворювань, таких як запальні захворювання кишечника (IBD) і печія.

Папаїн, який отримують із плодів папайї, досить популярний і використовується для лікування низки захворювань; він в основному використовується для полегшення травлення. Папаїн може діяти як фермент і розщеплювати білки на менші молекули. Також можливо, що папаїн має антиоксидантні властивості.

І бромелайн, і папаїн також мають протизапальну дію. Таким чином, обидва використовуються для зменшення симптомів запалення, викликаного незначними травмами (наприклад, розтягненнями) і навіть більш серйозними захворюваннями, такими як артрит.

Цей контейнер протеази на 60 капсул чудово підійде, якщо ви відчуваєте короткочасні проблеми з травленням або якщо ви починаєте новий режим прийому добавок. Ваша травна система чутлива і може стати незбалансованою через нові дієти, стрес або ліки. У рекомендованому дозуванні цієї пляшки вистачить приблизно на один місяць.

З моменту свого заснування в 1991 році Transformation Enzyme Corporation (TEC) вірила, що ви повинні мати можливість насолоджуватися здоровим і щасливим способом життя. Відтоді TEC постачає харчові добавки, які дозволяють людям у всьому світі підтримувати своє здоров’я найзручнішим способом.

Офіційний сайт: https: //www.transformationenzymes.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула. Порції в упаковці: 60 кількостей на порцію / суміш протеази циму (пептидази, бромелайн) (355‚017 HUT) (600‚000 PU) 641 мг / добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза, вода, цитрат кальцію.

Дозування

Приймайте одну (1) капсулу два рази на день натщесерце з 8 унцій. води або за вказівкою лікаря. Вміст капсули можна вийняти та прийняти ложкою відразу після змішування з невеликою кількістю теплої води. Одну (1) капсулу можна приймати під час їжі, щоб покращити перетравлення білків. Чи знаєте ви? Краще приймати невеликі порції протеази часто протягом дня, а не велику порцію один або два рази на день. Мета полягає в тому, щоб підтримувати постійну активність протеази в кровотоці для отримання оптимальних переваг.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Transformation Enzymes, Protease IFC, Ферменти, 120 капсул
(5)
3836 грн
Доставлення
Transformation Enzymes, Probiotic, Пробіотики, 60 капсул
(5)
2116 грн
Доставлення